Tent huren Normandië

Een tent huren in Normandië. Maar dan niet zomaar een tent die u zelf opzet, maar een compleet ingerichte tent met een echt bed, keuken, sanitaire voorzieningen en loungemeubelen. U combineert als het ware back to basics met luxe. Overnachten kan bijvoorbeeld in een luxe, ingerichte safaritent of waan uzelf als een indiaan in een tipitent. Een tent huren in Normandië, een van de meest bezochte regio’s in Frankrijk, kan nu ook nog eens extra voordelig met een kortingskaart!

Een tent huren in de stilte van de natuur van Normandië

Tent huren Normandië, Tent huren NormandiëU kunt een tent huren in Normandië op verschillende, gezellige campings. Maar ook kunt u kamperen in de stilte van de natuur. Op de mooiste huevels en bij rivierbeddingen. Gewoon, vrijstaande tenten waar u echt één bent met de natuur. Een echte belevenis!

Enkele andere kenmerken van de kampeerlocaties in Normandië:

Bekijk aanbod campings

 

 

Ontdek het indrukwekkende Normandië

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk aan de Atlantische kust. Het gebied is natuurlijk bekend om de invasie van D-Day. Veel verschillende routes gaan dan ook langs de invasiestranden en begraafplaatsen. Zeer indrukwekkend om te gaan bezoeken.

Ook zijn er veel dropjes en steden in Normandië te bezoeken. Bijvoorbeeld Rouen waar u veel middeleeuwse vakwerkhuizen kunt bekijken.

Maar Normandië is vooral ook een ideale plek om met uw kinderen op vakantie te gaan. Bezoek bijvoorbeeld het pretpark Festyland, ga karten of bezoek met de hele familie een dierentuin.

Met kortingen een tent huren in Franse Normandië

Normandië is echt prachtig. Maar het wordt nog mooier als u extra voordelig een tent kunt huren op een van de mooiste campings in Normandië. Zowel in hoog- of laagseizoen! Het kan met een kortingskaart van Glamping Camping die u steeds weer kunt gebruiken.

Naast Normandië zijn er natuurlijk nog meer mooie plekken in Frankrijk die u kamperend kunt ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bretagne?

Tent huren Normandië, Tent huren Normandië
Nieuw
Tent huren Normandië, Tent huren Normandië
Bewaard
Tent huren Normandië, Tent huren Normandië
Guide
Tent huren Normandië, Tent huren Normandië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids