Tent huren in omgeving Antwerpen

Luxe tent huren in omgeving Antwerpen, dat is glamping!

Antwerpen is een zeer toeristische stad in het Noord-Westen van Belgie. Het staat natuurlijk bekend als één van de grootste havensteden van Europa. Maar naast het de grote haven heeft Antwerpen voor de toerist nog veel meer te bieden. De stad staat vol met religieuze monumenten, musea en andere bezienswaardigheden. Dus houdt u van historie en cultuur, dan is Antwerpen zeker de moeite waard. Daarnaast is de omgeving van Antwerpen natuurlijk ideaal voor lange stukken wandelen en fietsen. U kunt natuurlijk een hotel in de stad zelf boeken. Maar wilt u niet liever gewoon lekker in de buitenlucht ontspannen, in plaats van zo’n knusse hotelkamer?

Dan biedt een luxe tent huren in omgeving van Antwerpen voor u dé oplossing!

Bekijkt u hier de camping(s)

Wat kunt u dan zoal verwachten van een luxe tent in omgeving Antwerpen?

Als u een luxe tent huurt bij één van de aangesloten campings, kunt u natuurlijk afhankelijk van de camping het volgende verwachten:

Dus, u houdt van kamperen en u bent benieuwd naar de prachtige stad Antwerpen? Ga dan eens luxe kamperen! Vraag nu uw GlampingCamping kortingskaart aan en reserveer uw luxe tent in Antwerpen op één van de aangesloten campings met kortingen van 15%, 20% of zelfs 25%!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids