Yurt glamping

Een yurt is een traditionele Mongoolse tent die door nomaden wordt gebruikt. Maar inmiddels zijn de bijzondere tenten ook populair als glamping accommodatie. Op steeds meer glamping campings kan u luxe yurts huren. Een yurt is een grote ronde tent met veel ruimte, die vaak kleurrijk is ingericht. U slaapt er op een comfortabel bed, warmt op bij het kacheltje en kookt in uw eigen keuken. Een yurt is een geweldige manier van glamping die luxe en comfort combineert met avontuur. Yurt glamping is daarom een bijzondere ervaring.

Aanbod yurt glamping

Er is op campings in Europa een groot aanbod aan yurts. De locaties, de campings en de yurts verschillen erg van elkaar. Dit zijn enkele voorbeelden van campings met luxe yurts:

yurt glamping, Yurt glamping

Camping Het Vossenhol

Deze kleinschalige familiecamping heeft enkele luxe yurts. Camping Het Vossenhol ligt in de Veluwe. Daarom is de camping geliefd bij liefhebbers van natuur. De camping is volledig autovrij en zo nog veiliger voor kinderen. Er is een overdekt zwembad, een trampoline en een waterspeelplaats. Voor een geweldige vakantie voor jong en oud!

yurt glamping, Yurt glamping

Camping de la Semois

Kampeer middenin de Belgische Ardennen in een sfeervolle yurt. Camping de la Semois dankt zijn naam aan de rivier de Semois, waar de camping aan ligt. U beleeft hier een ontspannen vakantie in de Belgische natuur.

Glamping in heel Europa

Yurts worden op diverse glamping campings door heel Europa aangeboden. Kies bij GlampingCamping.eu uit het ruime aanbod. Wilt u bijvoorbeeld vakantie vieren in een yurt op de Veluwe? Of gaat u liever naar de ruige natuur van Frankrijk? Op GlampingCamping.eu vindt u de juiste yurt glamping.

yurt glamping, Yurt glamping

yurt glamping, Yurt glamping

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu