Tent huren Franse Alpen

Een tent huren in de Franse Alpen. Maar dan niet zomaar een tent die u zelf opzet, maar een compleet ingerichte tent met een echt bed, keuken, sanitaire voorzieningen en loungemeubelen. Uw verblijf op een avontuurlijke, gezellige camping in combinatie met de vele bezienswaardigheden in de Franse Alpen, maakt dat u zich geen seconde hoeft te vervelen tijdens uw welverdiende vakantie. En als kers op de taart kunt u extra voordelig vakantie vieren met aantrekkelijke kortingen!

Tent huren in de bergen van de Franse Alpen

, Tent huren Franse AlpenKamperen in een luxe safari- of tipitent is extra bijzonder als u overnacht in de bergen. De campings zelf zijn ook van alle gemakken voorzien. Denk aan overdekte zwembaden, discotheken, bars, restaurants en wellnesscentra. Sommige tenten zijn zelfs uitgerust met airco!

Zowel in de winter als in de zomermaanden is de Franse Alpen een genot om vakantie te vieren. In de zomer kunt u er vooral heerlijk gaan fietsen, bergwandelingen maken of bergbeklimmen. En de winter is voor de wintersporters onder ons de perfecte locatie.

Combineer de prachtige omgeving van de Franse Alpen samen met de gezellige, sfeervolle campings waar u luxe tenten kunt huren, en u heeft de vakantie van uw leven!

-Bekijk hier het aanbod campings in Frankrijk-

Bezienswaardigheden in de Franse Alpen

Er is zoveel te doen, te zien en te beleven in de Franse Alpen. We hebben een 5 tips:

Met korting een tent huren in de Franse Alpen

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in de Franse Alpen!

De kortingskaart is overigens voor alle campings in Frankrijk en de rest van Europa in te zetten. Bekijk de mogelijkheden van een tent huren in Normandië, Bretagne of Dordogne.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids