Tent huren Bretagne

Een tent huren in Bretagne, Frankrijk, betekent bij GlampingCamping een combinatie van back to basics en luxe. Bij het woord ‘tent’ hoeft u in dit geval niet te denken aan een tent die u zelf opzet en waar u uw slaapzak uitrolt. In Bretagne kunt u namelijk overnachten in een safaritent, een prachtig ingerichte tipitent of zoek het hogerop in een boomhut. Ideaal voor iedereen die het leuk lijkt om te kamperen, maar dan wel met alle comfort van thuis. Het beste van twee werelden.

Compleet ingerichte tent huren in Bretagne

, Tent huren BretagneMet GlampingCamping kunt u een compleet ingerichte tent huren in Bretagne. Binnen vindt u namelijk een heerlijk bed, u kunt eten aan een eettafel of gezellig voor uw tijdelijke onderkomen.

Daarnaast is er ook op de verschillende campings in Bretagne genoeg te doen en te beleven, die uw familievakantie echt compleet maken:

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de campings in Bretagne waar u een luxe tent kunt huren.

Bekijk campinglocaties!

Waar een tent huren in het Franse Bretagne?

Bretagne is de meest westelijke punt van Frankrijk en ook één van de meest populaire toeristische regio’s. Bretagne kenmerkt zich door een 1200 km lange kustlijn waar u brede stranden en ruige rotsen vindt. Ideaal voor lange strandwandelingen, strandzeilen of wellicht duiken. Verder landinwaarts is het landschap ook prachtig groen en heuvelachtig. Zeker om te kamperen is Bretagne echt bijzonder om te vertoeven.

Extra voordelig op vakantie

Met GlampingCamping kunt u extra voordelig op vakantie op vele mooie campings binnen Europa. Dat kan naast een tent ook in comfortabele stacaravans of kijk ook bij andere mogelijkheden om avontuurlijk te gaan kamperen in Frankrijk. Hoe u ook op vakantie wilt gaan, met onze kortingskaart kan dat altijd extra voordelig tot wel 20% voordeel.

, Tent huren Bretagne
Nieuw
, Tent huren Bretagne
Bewaard
, Tent huren Bretagne
Guide
, Tent huren Bretagne
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids