Stacaravan huren Duitsland

Duitsland is een erg populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Een paar uurtjes autorijden (of minder, wanneer u bij de grens woont) en u bent al bij onze oosterburen. Een stacaravan huren in Duitsland voor een kampeervakantie in Duitsland is ook heel afwisselend. Zo kunt u kiezen voor een stedentrip of juist een paar dagen een stacaravan huren aan het water.

Ga de wereldsteden ontdekken, waaronder de hippe hoofdstad Berlijn. Of ervaar de ongerepte natuur van bijvoorbeeld het Sauerland. Zomaar enkele goede redenen om Duitsland te gaan bezoeken.

Stacaravan huren op gezellige campings in Duitsland

Stacaravan huren Duitsland, Stacaravan huren DuitslandEen frisse duik in het zwembad. Of een game, set & mats op de tennisbaan en even skypen met het thuisfront via gratis Wi-Fi. Zomaar een greep uit de voorzieningen die u kunt verwachten wanneer u een stacaravan gaat huren op een van de vele gezellige campings in Duitsland.

Of ga in plaats van een stacaravan, voor een heuse pipowagen! Neem plaats op het balkonnetje voor de woonwagen en geniet van de zonsopgang of -ondergang, al nippend van een echt Duits biertje. Binnen vindt u een bedstee voor twee, een stapelbed en een ingerichte keuken. Het kan op Comfort Camping Seeburger See.

Of misschien is een echte originele Amerikaanse AIRSTREAM caravan meer iets voor u? Rechtstreeks uit de Verenigde Staten en gerestaureerd met de hand. Bij Campingplatz Jena “Unter dem Jenzig” heeft u die mogelijkheid om in zo’n typische Amerikaanse caravan te overnachten in de Duitse natuur. Twee culturen, één land.

Bezienswaardigheden in Duitsland

Huur een stacaravan in Duitsland met korting!

Een voordelige vakantie. Wie wil dat nou niet? Een stacaravan of pipowagen huren in Duitsland met een aantrekkelijk prijskaartje kan als u gebruik maakt van de kortingskaart van GlampingCamping. Afhankelijk van de camping kunnen de kortingen oplopen tot wel 20 procent!

Wilt u liever de stacaravan verruilen voor een ander vakantieverblijf in Duitsland? Ga dan bijvoorbeeld avontuurlijk kamperen in een ingerichte tent. Of bekijk eens de campings in andere prachtige plaatsen in Frankrijk als Bretagne en Franse Alpen.

Bekijk verdere campings in Duitsland hier.

Stacaravan huren Duitsland, Stacaravan huren Duitsland
Nieuw
Stacaravan huren Duitsland, Stacaravan huren Duitsland
Bewaard
Stacaravan huren Duitsland, Stacaravan huren Duitsland
Guide
Stacaravan huren Duitsland, Stacaravan huren Duitsland
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids