Stacaravan huren Duitsland

Duitsland is een erg populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Een paar uurtjes autorijden (of minder, wanneer u bij de grens woont) en u bent al bij onze oosterburen. Een stacaravan huren in Duitsland voor een kampeervakantie in Duitsland is ook heel afwisselend. Zo kunt u kiezen voor een stedentrip of juist een paar dagen een stacaravan huren aan het water.

Ga de wereldsteden ontdekken, waaronder de hippe hoofdstad Berlijn. Of ervaar de ongerepte natuur van bijvoorbeeld het Sauerland. Zomaar enkele goede redenen om Duitsland te gaan bezoeken.

Stacaravan huren op gezellige campings in Duitsland

Stacaravan huren Duitsland, Stacaravan huren DuitslandEen frisse duik in het zwembad. Of een game, set & mats op de tennisbaan en even skypen met het thuisfront via gratis Wi-Fi. Zomaar een greep uit de voorzieningen die u kunt verwachten wanneer u een stacaravan gaat huren op een van de vele gezellige campings in Duitsland.

Of ga in plaats van een stacaravan, voor een heuse pipowagen! Neem plaats op het balkonnetje voor de woonwagen en geniet van de zonsopgang of -ondergang, al nippend van een echt Duits biertje. Binnen vindt u een bedstee voor twee, een stapelbed en een ingerichte keuken. Het kan op Comfort Camping Seeburger See.

Of misschien is een echte originele Amerikaanse AIRSTREAM caravan meer iets voor u? Rechtstreeks uit de Verenigde Staten en gerestaureerd met de hand. Bij Campingplatz Jena “Unter dem Jenzig” heeft u die mogelijkheid om in zo’n typische Amerikaanse caravan te overnachten in de Duitse natuur. Twee culturen, één land.

Bezienswaardigheden in Duitsland

  • Brandenburger Tor
    Denk je aan Duitsland, dan komt Berlijn ook in gedachten. En wie aan Berlijn denkt, denkt ook aan de Brandenburger Tor, de best bewaarde stadspoort van de Duitse hoofdstad. De Brandenburgse Poort staat is het monument van de deling en hereniging van Duitsland. De bouw van de Muur begon in 1961 bij deze poort. Jaren later, op 9 november 1989, was het ook de plek waar de Muur viel.
  • Slot Neuschwanstein
    Het kasteel in Hohenschwangau bij Füssen. Slot Neuschwanstein is in opdracht van Koning Lodewijk II gebouwd en is een waar meesterwerk van Middeleeuwse bouwkunst. Niet voor niks dat het vaak een sprookjeskasteel wordt genoemd. De inrichting van het kasteel is gebaseerd op de opera’s van Wagner, wat het een hele unieke uitstraling meegeeft.
  • De Lorelei
    Een 132 meter hoge ros langs de rijn tussen Koblenz en Wiesbaden. Er doet een mysterieus volksverhaal de ronde over De Lorelei. Omdat er vroeger veel schepen hier zijn verongelukt, gaat het verhaal dat bovenop de Lorelei een zingende nimf zat. Zij zou met haar gouden haren en haar gezang de schippers hebben afgeleid, waardoor ze tegen de rots botsten. Vandaag de dag kunt u de rots bezoeken en dient het als uitkijkpunt. Geniet van het schitterende panorama dat zich voor uw eigen ogen afspeelt.

Huur een stacaravan in Duitsland met korting!

Een voordelige vakantie. Wie wil dat nou niet? Een stacaravan of pipowagen huren in Duitsland met een aantrekkelijk prijskaartje kan als u gebruik maakt van de kortingskaart van GlampingCamping. Afhankelijk van de camping kunnen de kortingen oplopen tot wel 20 procent!

Wilt u liever de stacaravan verruilen voor een ander vakantieverblijf in Duitsland? Ga dan bijvoorbeeld avontuurlijk kamperen in een ingerichte tent. Of bekijk eens de campings in andere prachtige plaatsen in Frankrijk als Bretagne en Franse Alpen.

Bekijk verdere campings in Duitsland hier.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu