Glamping Bretagne

Glamping, het luxe kamperen, is erg in trek en is dé trend op kampeergebied. In Frankrijk alleen al zijn er veel prachtige locaties voor glamping, waaronder Bretagne. Glamping in Bretagne kan dan ook op zoveel manieren. Trek er op uit in een luxe, ingerichte en sfeervolle safaritent of bekijk Bretagne vanuit een boomhut. Profiteer bij het luxe kamperen tegelijk ook van schitterende kortingen met de kortingskaart.

Glamping in een ingerichte tent of lodge in Bretagne

Glamping BretagneGlamping in Bretagne kan dus op veel manieren. U kunt er voor kiezen om in een luxe en compleet ingerichte tent te kamperen. Maar bij GlampingCamping bieden we u ook de mogelijkheid om in een heuse boomhut, een ingerichte safaritent of lodge te logeren op een van de vele gezellige campings.

Kenmerken van de glamping campings

Uiteraard verschillen de facliteiten per campings. We doen een kleine greep uit de voorzieningen en kenmerken van de verschillende glamping campings in Bretagne:

Bekijk aanbod campings in Bretagne

Bretagne brengt veel mooie bezienswaardigheden

Bretagne is het schiereiland van Frankrijk. De provincie ligt ten zuiden van Normandië en ten noorden van de Pays de la Loire. Het schiereiland grenst aan de Atlantische oceaan en telt dan ook meer dan 2500 kilometer kust, als je de omringende eilanden meetelt.

In het noorden is de kust ruig en wild. In het zuiden is het lieflijker en vindt u ook langere stranden. U kunt er dus voor kiezen om uw glamping vakantie aan de lange kustlijn van Bretagne vieren. Bijvoorbeeld in de prachtige badplaats Carantec. Of zoek het verder inlands.

Ook met korting glamping in Bretagne?

Een vakantie in het Franse Bretagne is eigenlijk sowieso al een succes. Maar het kan nog mooier met een aantrekkelijke korting wanneer u gebruik maakt van een kortingskaart. Uw voordeel kan oplopen tot wel 20%, afhankelijk van uw camping.

Bekijk hoe u kunt profiteren deze kortingskaart of bekijk ook overige gebieden in Frankrijk om luxe te kamperen. Zoals het indrukwekkende Normandië, de Franse Alpen of Dordogne.

Bekijk campings in Bretagne