Ingerichte tent huren Duitsland

Duitsland is erg in trek als vakantieland onder de Nederlanders. Voor een korte tripje een ingerichte tent huren is Duitsland dan ook ideaal. Overnachten in een prachtige safaritent of tipitent en de wereldsteden ontdekken, waaronder de hippe hoofdstad Berlijn. En natuurlijk is daar nog de ongerepte natuur van bijvoorbeeld het Sauerland. Zomaar enkele goede redenen om de buren te gaan bezoeken.

Die ingerichte tent in Duitsland kunt u trouwens extra voordelig huren met onze kortingskaart. Kortingen zijn afhankelijk van de gekozen camping en het seizoen. Wel is de kaart het hele jaar door geldig. In voor-, hoog,- en naseizoen.

Waar een ingerichte tent huren in Duitsland?

Zoals gezegd heeft Duitsland zoveel moois om te ontdekken. En dan hebben we het ook over de campings. Kriskras door Duitsland kunt u heerlijk kamperen en dus een compleet ingerichte tent huren. We onthullen er alvast één:
Ingerichte tent huren Duitsland, Ingerichte tent huren Duitsland

Bekijk aanbod campings

Wat te doen in Duitsland?

Denk je aan Duitsland, dan komt Berlijn ook in gedachten. En wie aan Berlijn denkt, denkt ook aan de Brandenburger Tor, de best bewaarde stadspoort van de Duitse hoofdstad. Gebouwd in 1734 als symbool voor de overwinning. Sinds de val van de Berlijnse Muur staat de toren vooral symbool voor de Duitse hereniging. Bij Checkpoint Charlie is er een museum waar u alles ziet over de Muur en de vele ontsnappingspogingen door de Oost Duitsers. Voor souvenirs kunt u in de bijbehorende winkel terecht.

Voor de spanningzoekers is Europa-Park in Rust een aanrader. Dit is het grootste thematische attractiepark van Duitsland en het grootste seizoensgebonden attractiepark ter wereld.

Of duik het Zwarte Woud in. Het Zwarte Woud biedt meer dan donkere dennenbossen. Het gevarieerde landschap van hoogvlaktes, bergen, groene dalen, steile rotswanden, watervallen en bergmeertjes is een perfect wandelgebied.

Naar Duitsland met korting

De vakantie wordt pas echt een feest met een lekkere korting op uw verblijf in Duitsland. Met de kortingskaart van GlampingCamping profiteert u tot wel 20% voordeel, afhankelijk per camping.

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids