Glamping Il Sole

Civitella Paganico, Italië
 • Landelijk
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Yurts
 • Tipitenten
 • Boomhutten
 • Wij zijn Stefano en Eleonora, onze boerderij strekt zich uit over 85 hectare in het hart van de Toscaanse Maremma. We hebben besloten deze prachtigeplek waar we jaren geleden voor het eerst verliefd op werden, te delen met onze gasten.
  We hebben met onze eigen handen unieke en comfortabele locaties gecreëerd door onze verbeeldingskracht en handvaardigheden te combineren, met veel geduld en toewijding, om onze gasten momenten van pure ontspanning te bieden, omringd door groen.

  Bij Glamping il Sole kunt u een verblijf midden in de natuur doorbrengen, lichaam en ziel regenereren, gehuld in de stilte, kleuren en geuren van ons land. U kunt ook verschillende ervaringen uitproberen die door ons zijn gecreëerd om u momenten van ontspanning en romantiek te bezorgen! Er worden vele activiteiten aangeboden, waaronder slapen in de boomhut, een quadexcursie op het Toscaanse platteland, een diner met een bivak onder de sterren, een warm buitenbad in de hot tub… Bovendien kunnen de kleintjes zich vermaken om de dieren van onze boerderij te leren kennen: paarden, buffels, varkens, kippen, geiten, konijntjes… een duik in het plattelandsleven!

  Wij wachten op u om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu