Domein van de Grotten van Han

Han-sur-Lesse, België
 • Bos
 • Landelijk
Accommodatie
 • Safaritenten
 • Boomhutten
 • Domein van de Grotten van Han – Glampings Cocoon Village & Tree Tents: ben je klaar voor een reis naar de oorsprong van de wereld?

  Schenk jezelf een moment van pure magie op het Domein. Duik in een buitengewoon prachtig kader en beleef een onvergetelijke tijd… De glampings van het Domein van de Grotten van Han nodigen je uit voor een heerlijk avontuur. Beleef het Wildpark van zonsopkomst tot zonsondergang en ontdek de pracht van een van de mooiste grotten van Europa.

  In onze glamping Cocoon Village, aan de oevers van de Lesse-rivier, geniet je van een uniek verblijf van 2 nachten en 3 dagen met je gezin of vrienden. Comfortabele tenten, knusse bedden en exclusieve bezoeken in een uitzonderlijk natuurlijk kader… Tijdens een Cocoon Village verblijf beleef je het allemaal!

  Zin in nog meer avontuur? Breng de nacht door tussen de bomen in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark! Bewonder de prachtige panorama’s van de oude vallei van de Lesse. Observeer vanop je terras de wilde dieren: herten, damherten, oerossen, Przewalskipaarden, moeflons… Een kinderdroom die uitkomt op het Domein van de Grotten van Han!

   

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu