Centro Vacanze Pra’ delle Torri

Caorle, Italië
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Vanaf

  € 40,-

  per nacht

  Centro Vacanze Pra ‘delle Torri is de perfecte locatie voor een vakantie in Veneto in Caorle, een prachtig zeedorp niet ver van Venetië. Hotel, camping en dorp met appartementen, bungalows en stacaravans, geschikt voor gezinnen met kinderen, voor jongeren en voor iedereen die een vakantie wil doorbrengen omringd door ontspanning en plezier tussen natuur, cultuur en sport.
  Velen zijn de diensten die voor alle soorten gasten worden bedacht: een geweldig waterpark voor volwassenen en kinderen, restaurants, supermarkt en winkels, animatie, speeltuinen voor kinderen en jongeren, sportfaciliteiten, watersporten, skatepark, groene ruimtes, gouden zandstrand, heldere zee, gratis wifi, 10 laadpalen voor elektrische auto’s en meer.
  In de buurt van Camping Village is een geweldige PAR 72-golfbaan met 18 holes om van uw passie op vakantie te genieten.
  In de TripAdvisor Top10 beste familiehotels in Italië, een van de meest populaire ter wereld voor Holiday Check en een van de beste kampeerplaatsen met de maximale score volgens ADAC en ANWB. Caravaning, heeft ons opgenomen in de top 10 van campings aan de Middellandse Zee met directe toegang tot het strand!
  Nieuw 2020: SLIDE PARK – een gebied om plezier te hebben en te ontspannen dicht bij het Activity Park en het semi-Olympische zwembad, uitgerust met glijbanen ondergedompeld in het groen van een bloementuin.

  Opening 2023: van 17 april tot 30 september

  AANBIEDINGEN:
  • April, mei, juni en september zijn de maanden van gemak, milde temperaturen en rust.
  • -15% “Lentekorting” op een verblijf van minimaal 7 aaneengesloten nachten in hotels en aparthotels van 17.04.2024 tot 10.05.2024.
  • 7=6, 1 nacht gratis! 7 nachten voor de prijs van 6 voor een verblijf in het dorp, de camping en het hotel van minimaal 7 opeenvolgende nachten van 31.05.2024 tot 16.06.2024.
  • -10% “Magical September” bij een minimum verblijf van 12 opeenvolgende nachten van 30.08.2024 tot 30.09.2024 in Hotels, Aparthotels, Villages en Campings.
  • 18-holes golfbaan: neem uw passie mee op vakantie, golfen is voor iedereen! Golf Academy en kortingen zijn gereserveerd voor alle gasten van het vakantiecentrum Pra’ delle Torrri. 7 Green Fees 18 holes, 7 aaneengesloten dagen à € 317,00.
  Bezoek onze website om al het nieuws, de inbegrepen diensten en aanbiedingen te ontdekken en uw volgende vakantie te boeken.

  Onze awards: Tripadvisor Travellers’ Choice 2022, ADAC Superplatz 2022 5 sterren, ADAC Camping Awards 2022 “Innovation and Progress”, PiNCAMP top tien van de “Meest geliefde campings in Italië”, ANWB top 2022, Camping Awards 2022 1e plaats voor “Best Golfen” en 3e plaats voor “Entertainment activiteiten”

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu