Glamping Canonici Di San Marco

Mirano, Italië
 • Landelijk
 • Zee
Accommodatie
 • Safaritenten
 • Vanaf

  € 190,-

  per nacht

  Glamping Canonici Di San Marco heeft 6 exclusive Safari tenten met een spectaculair uitzicht over het Venetiaanse landschap en biedt exclusieve gastvrijheid aan een kleine groep gasten zodat u kunt genieten van de rust, ontspanning en de persoonlijke service. Maisvelden, boomgaarden en eeuwenoude bomen omgeven de 6 luxe en eco vriendelijke lodges. Dit is een voorbeeld van de meest moderne toerisme, aandacht voor de omgeving en het bewaren van het natuurlijk erfgoed.

  De 2 Tenten KAKI en GELSO, de 2 Suites BAGOLARO en BAMBOO and 2 de luxe tenten ORTENSIA e LE ROSE hebben een verschillend karakter, maar zijn allemaal zeer luxe en onconventioneel ingericht met ornamenten en meubels die met liefde zijn verzameld over de hele wereld. De ontbijtruimte is in het 17e eeuwse Guesthouse “Barchessa”, gedecoreerd met antieke lampen voor een bijzondere sfeer.

  Het guesthouse bevat ook een kleine wijnkelder, een keuken en een ruime veranda met lounge- banken en sofa’s om te ontspannen. Alle kamers zijn authentiek en herinneren aan het leven dat ooit tussen deze muren heeft plaatsgevonden.

  Er zijn veel holistische activiteiten te beleven (Shinrin Yoku, Suminagashi, wijnsmaak etc.) U kunt ook dineren met kroonluchterlicht met onze chique picknickmand in de privétuin van de tent.

   

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu