Capfun De Sprookjescamping

Rheeze, Nederland
 • Bos
 • Landelijk
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Vanaf

  € 50,-

  per nacht

  Capfun De Sprookjescamping is een magische plek gelegen in het bos, waar sprookjes tot leven komen. Een geweldige plek voor gezinnen met jongere kinderen die helemaal op kunnen gaan in de wereld van Hannah de Heldhaftige. Zij beleeft met haar sprookjesvrienden vele avonturen! Elke dag kunnen kinderen met hun ouders genieten van een bijzonder avontuur van de sprookjesfiguren in het theater.

  Gasten kunnen hun tent, caravan of camper neerzetten op een van de ruime kampeerplaatsen. Op de kampeerplaatsen heeft u ook de mogelijkheid om uw viervoeter mee te neemen.

  Er is daarnaast een ruim aanbod van luxe accommodaties.

  Het waterpark van Capfun De Sprookjescamping bestaat uit een binnen- en buitengedeelte. In het overdekte gedeelte is er een leuke waterspeeltuin met buizen, bubbels, een spannende glijbaan voor de kleintjes en een babyspetterbad. Buiten is er een (overdekt) zwembad, waterspeeltuin, spraypark en een leuke, brede familieglijbaan.

  De Eeterij en de Kasteelkeuken voorzien gasten van lekker eten. Als de kinderen nog niet genoeg vermaakt zijn door de animatie, kunnen ze bij de Eeterij terecht in een gave indoor speeltuin.

  Er zijn vele mogelijkheden tot uitstapjes in de buurt, de camping ligt in Rheeze vlakbij Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo. Er zijn in de omgeving ook veel wandel- en fietsroutes om het mooie Overijssel te ontdekken.

  Op Capfun De Sprookjescamping geniet iedereen van de familievakantie waar ze als kind van droomden !

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu