Camping het Vossenhol

Ermelo, Nederland
 • Bos
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Yurts
 • Pods / Trekkershutten
 • Pipowagens
 • Vanaf

  € 49,-

  per nacht

  Camping Het Vossenhol ligt aan de rand van Ermeloos uitgestrekte bossen. Het staat bekend als een oase van rust en belevingen voor iedereen.

  Je kunt op dit unieke plekje ontvluchten van de alledaagse drukte, heerlijk ontspannen en op avontuur gaan in wonderschone stukjes natuur. De locatie is een rustoord, maar zonder dat je het doorhebt zijn alle voorzieningen van het rustieke dorpje Ermelo binnen handbereik.

  Het is een kleine pittoreske camping met alle gemakken van een grote camping. In de zomer kun je een duik nemen in ons overdekte zwembad, de barbecue aansteken en het hele jaar door is er razendsnel internet voor de digital nomads.

  Maar vergeet niet het back 2 basics gevoel waar het om draait met kamperen. Het Vossenhol is een “eetbare camping”. Overal vindt je eetbare planten, struiken en bomen en voor de kinderen is er een leuke moestuin. Pluk je eigen tomaatjes, knip je eigen oregano en als je het echt niet kunt laten; schoffel je eigen onkruid.

  De hele zomer komt de Cubaanse bus overzomeren op Het Vossenhol waar je zelf je koffie of thee kunt tappen en je fijn kunt vertoeven onder grootmoeders tent.

  Gezinnen, fietsers, sportievelingen, natuurliefhebbers, jong en oud. De camping heeft voor ieder wat wils!

  Het Vossenhol is 6 hectare groot. Het heeft 120 vaste staplaatsen, 65 kampeerplaatsen en diverse originele verhuuraccommodaties. Er is een waterglijbaan, waterspeelplaats, speeltuin en een plek om binnen te barbecuen. Ook je auto kan je veilig parkeren op het afgesloten parkeerterrein.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu