Aquadis Loisirs – Camping du Lac de Saint-Pardoux ****

Saint-Pardoux-le-Lac , Frankrijk
 • Bos
 • Meer
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Camping du Lac de St-Pardoux ligt aan de oevers van het meer Lac de Saint-Pardoux, dus maak u maar op voor het grote avontuur! Hier wordt u omringd door een ongerept en bewaard gebleven natuur, waar u volop van kunt genieten tijdens het geocachen of een wandeltocht. Geniet met elke vezel van uw lichaam tijdens watersportactiviteiten op het meer van Saint-Pardoux: funtube trekken, waterskiën op een teleskibaan, slalom…

  Het meer van Saint-Pardoux is tevens een visbestemming bij uitstek! Dit meer is geklasseerd als 2e categorie viswater, en er kan het hele jaar door gevist worden. Het deel van het meer dat vanaf de camping toegankelijk is staat bekend voor zijn snoekbaarzen en grote snoeken.

  Kom weer helemaal bij in het rustige water van het meer, tijdens een zwemtochtje vanaf het strand van de camping. Maar de camping beschikt tevens over een zwembad (open juni tot september) , met terras en snackbar/bar. En op slechts 5 km is er ook nog een groot zwemcomplex met glijbanen, waterspellen, en vele watersportactiviteiten waar u een adrenalineboost van zult krijgen! Mocht u meer de rust opzoeken, dan zijn de wandelpaden rond het meer helemaal voor u.

  Voor lakens en handdoeken geldt een toeslag, reisbedje beschikbaar  onder voorbehoud.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu