Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper

Comfortabel overnachten en ook volop genieten van het buitenleven. Dan is een glamping accommodatie ideaal. En vaak nog een avontuurlijk kampeergevoel ook. Voor wie wil slapen in een sfeervolle tipi tent in Nederland, de Belgische Ardennen , Vlaanderen, Duitsland of Luxemburg is aan het goede adres bij Geardropper. Een ruime keus aan relaxte locaties in de natuur, waar je kunt genieten van het échte buitenleven. Natuurlijk kun je rustig op één plek blijven, maar voor wie een avontuurlijke kampeerrondreis wil maken valt er ook veel te ontdekken.

Ervaar het buitenleven in een tipi tent en laat je meenemen door het Geardropper gevoel

Luister naar het gefluit van de vogels door het tentdoek van je comfortabele tipi heen. Je hoort de natuur als je kampeert. Geniet van de geluiden van een stromend beekje, bewonder ’s nachts de sterrenhemel, snuif de geur van bloemenvelden en gras op en kijk je ogen uit op de geselecteerde campings. Dit is de unieke ‘Life In The Open’ ervaring! Laat het digitale en drukke bestaan thuis en ontspan, alleen, samen met een partner of gezin, van een vakantie in een sfeervolle tipi tent op de camping. Na een zalige dag in de buitenlucht geniet je na bij een kampvuur. Het leven hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Gewoon ‘zijn’ en je laten inspireren door de natuur, is genoeg. Droom je weg bij het idee van andere locaties? Er zijn ook kampeer-rondreizen waarbij je de mooiste bestemmingen ontdekt en overnacht in comfortabele glamping accommodaties. Weg van de massa!

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Wij hebben prachtige locaties in de Belgische Ardennen, Vlaanderen, Nederland, Duitsland en Luxemburg voor jou geselecteerd

Auf Kengert

Deze camping ligt in het hart van het Groot Hertogdom Luxemburg en is heel geschikt voor gezinnen. De moderne camping is omgeven door de groene natuur en is een prima uitvalsbasis voor bijvoorbeeld de Mullerthal Trail wandeling. Wandel lekker door de natuur en geniet. Voor wie de stad Luxemburg wil bezoeken tippen wij de trein. Pak de trein en reis relaxt door het landschap van Luxemburg. Bij terugkomst op de camping wacht je tipi tent en kunnen de kinderen ravotten in de diverse speeltuinen of zwemmen in het zwembad. Voor de mindervalide gasten is het goed om te weten dat het praktisch ingerichte sanitair gebouw goed toegankelijk is.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Camping Houtum

Camping Houtum heeft een bijzondere ligging in het groen van de regio De Kempen. Kasterlee ligt op een uur rijden van de bruisende stad Antwerpen. Op deze camping ben je echt midden in de natuur. Vanaf de camping fiets of wandel je al snel de prachtige bossen in. Hier vind je jouw weg via diverse natuurpaden en trails die je meevoeren langs de kabbelende beekjes, de heuvels en de vennen. In de zomer kun je een fijne verkoelende duik nemen bij recreatieplassen het Zilvermeer of de Lilse Bergen. Wil je lekker op de camping blijven? Je zult je dan zeker niet vervelen! Er zijn leuke faciliteiten voor het hele gezin namelijk de speeltuin, het restaurant en de sportvelden waar je allerlei activiteiten kunt uitvoeren. Wil je BBQ’en of koken bij je Tipi tent? Je boodschappen haal je gemakkelijk bij de supermarkten op minder dan twee kilometer afstand van de camping. Wil je na het avondeten nog wat ontspannen? Dan kun je nog een drankje doen in de zomerbar op de camping zelf en ook in Kasterlee bruist het van de horecazaken, de meeste op perfecte wandel- of fietsafstand. Een kampeervakantie op camping Houtum nodigt je uit om te genieten van een prachtige mix van natuur, cultuur en recreatie geschikt voor kampeerliefhebbers van alle leeftijden.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Groene Camping In De Polder

Kampeer bij de biologische boer en geniet van de rust en het weidse uitzicht over het polderlandschap. Je hoort op de camping de vogels fluiten en ruik de geur van vers gemaaid gras. Kinderen zullen zich vermaken met eitjes zoeken, het voeren van de koeien of gezellig bij een kampvuurtje. Fiets- en wandelliefhebbers zitten ook goed op deze boerencamping, want Nationaal Park de Biesbosch ligt vlakbij.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Eifelblick

Camping Eifelblick is een camping in het Duits Eifelgebied, gelegen tussen de prachtige bossen, heuvels en meren. Het is een prachtige plek om te genieten van een aangename vakantie in de natuur. Neem tijdens je verblijf een duik in het verwarmde zwembad en laat de kinderen spelen in de indoorspeeltuin of neem ze mee naar de kinderboerderij. Je vervelen op deze camping is haast onmogelijk met alle sportieve faciliteiten. Daag elkaar uit voor een potje minigolf, tafelvoetbal of tafeltennis of speel in de buitenspeeltuin en op de trampoline. Niet ver van de camping vandaan vind je het kasteel van Gerolstein of de Römerstraße. Ga je liever op avontuur? Dan kun je via de vele wandel- en fietsroutes de omgeving verkennen. Camping Eifelblick is een prachtige plek om te verblijven en te genieten van de natuur en de rust.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


 Heilhauser Mühle

Camping Heilhauser Mühle heeft prachtige uitgestrekte beekjes die gemakkelijk toegankelijk zijn. De beekjes zijn een speelparadijs voor kinderen, evenals de stuw die bij de molen hoort. De camping ligt ingebed in een charmant middelgebergtelandschap in het Prüm-dal. Je kunt vanaf de glazen brug op de camping genieten van een klein inzicht in de geschiedenis van de molen met zijn eigen charme bij het plattelandsherberg. Op de camping heb je een restaurant genaamd Landgasthof waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Geniet van een mooie wandeling in de bosrijke omgeving. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en lekker kliederen in de zandbak. Er is voor ieder wat wils op camping Heilhauser Mühle.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


l’Eau Vive

Tegen de grens van Limburg, dus in het zuiden van de Ardennen, ligt de goed verzorgde camping l’Eau Vive. Omgeven door natuur, aangenaam rustig en vooral ook gezellig. Strijk neer op het terras bij de kantine voor een Belgisch biertje, terwijl de kinderen plonsen in het verwarmde zwembad. Visliefhebbers nemen vooral de hengel mee om in het naastgelegen riviertje te vissen. Geniet van de natuur, ook tijdens wandel- of fietstochten in het natuurpark Parc Naturel Haut Sûre Forêt d’Anlier of La Grande Forêt d’Anlier.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


La Douane

Ontwaak in de tipi tent en voel je welkom op camping La Douane. Hier kampeer je tussen de Belgische en Franse heuvels en kun je zwemmen (of vissen) in de rivier. Ontdek ook de omgeving van de gezellige familiecamping en huur een MTB-fiets om een mooie tocht door de bossen te maken. Natuurlijk kun je er ook mooie wandelingen maken en de boodschapjes haal je in het naastgelegen dorpje (op 200 meter). Vergeet het lekkers voor op de barbecue niet!

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Parc de Witte Vennen

Parc De Witte Vennen ligt in het prachtige Noord-Limburg omringd door uitgestrekte bossen. Het park ligt tussen de natuurgebieden De Groote Peel en De Maasduinen. Verken de Maasdorpjes, aspergevelden, kapelletjes, bossen en landerijen. Dicht in de buurt van het park ligt Landgoed Geijsteren waar je heerlijk kunt wandelen. In het provinciestadje Venray vind je leuke restaurants en winkels waar je kunt eten en uitgebreid kunt shoppen. Heb je zin in wat actiefs? Ga dan op stedentrip naar Kevelaer, Düsseldorf of Kleve of bezoek de Designer Outlet in Roermond. Wil je liever dieren gaan spotten met de kinderen? Dan kun je naar ZooParc Overloon of ga met je gezin er gezellig op uit naar indoorspeeltuin Boegafun. Tijdens de vakantieperiodes is er een animatieprogramma. Buiten deze periodes om is het park een oase van rust.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Camping Fuussekaul

Camping Fuussekaul ligt midden in het natuurpark van de Boven-Sûre, in de Luxemburgse Ardennen. Vlakbij de camping zijn er talrijke en onvergetelijke uitstapjes. In de omgeving zijn er prachtige landschappen, met een rijke fauna en flora voor mooie wandelingen. Het bergachtige landschap van Luxemburg wordt gedomineerd door de ‘Ardennen’, die een uitgestrekte groene oase vormen. Er zijn ook vele mooie meren en rivieren, waaronder de Moezel, de Sauer en de Our. Camping Fuussekaul biedt een scala aan recreatieve activiteiten. Er zijn veel van wandel- en fietspaden, plus een verscheidenheid aan outdoor activiteiten zoals klimmen, kanoën, raften, vissen en paardrijden. Er zijn verschillende plekken om te zwemmen zoals het meer van Echternach en het meer van Esch-sur-Sûre.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Marcourt

Kampeer in een kant-en-klare tipi tent, midden in de natuur van de Ardennen. Camping de Marcourt is aangenaam rustig, weg van de massa en ligt bij de Ourthe rivier. Ontdek de natuur en maak mooie wandelingen of fietstochten. Voor kinderen valt er ook genoeg te beleven en vermaken zij zich bij de tafeltennistafel en jeu de boules baan. Op loopafstand van de camping ligt het dorpje Marcourt waar op het dorpsplein op woensdag (in het hoogseizoen) een markt is.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Morgenrood

Weg van de massa en gewoon rustig genieten op de kindvriendelijke natuurcamping Morgenrood, in het bos- en vennengebied van Oisterwijk. Rust, ruimte en natuurgeluiden. Heerlijk! De omgeving leent zich ook voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het openluchtzwembad Staalbergven, Safaripark de Beekse Bergen of de Efteling.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper

 


Eco-camping Liefrange

Eco-camping Liefrange ligt midden in het prachtige natuurpark van de Boven-Sûr in de Luxemburgse Ardennen. Liefrange is de enige camping in de buurt van het stuwmeer van de Boven-Sûr, op slechts 800 meter afstand.  Het is de perfecte plek om te genieten van absolute rust midden in de natuur. Als gezin kun je genieten van al het moois in de omgeving. Er zijn prachtige wandelpaden, uitdagende mountainbike routes en tal van watersportmogelijkheden bij het stuwmeer van de Boven-Sûr, allemaal vlakbij de camping. De eco-camping is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en actieve vakantiegangers.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Camping Dieupart

Camping Dieupart is een prachtige camping, gelegen aan rivier de Amblève. Met zijn idyllische ligging in het hart van de Belgische Ardennen is deze camping de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie midden in de natuur. Er zijn genoeg activiteiten op de camping. Je kunt er zwemmen in de rivier, vissen, kajakken of relaxen op het grasveld met uitzicht op de rivier. Voor de actievelingen zijn er ook verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving, waar je kunt genieten van het prachtige landschap van de Belgische Ardennen. Camping Dieupart is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen en koppels die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie. Naast wat er allemaal op de camping te beleven is kun je in de omgeving ook veel doen. Zo ligt de camping bijvoorbeeld op een kleine afstand van de historische steden Luik en Durbuy. Al met al is Camping Dieupart een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en de rust.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Sagittaire

In de zuidelijke Ardennen ligt in een groen heuvelachtig landschap camping Sagittaire. Vier hier vakantie in een comfortabele tipi tent en geniet in het hoogseizoen van smakelijke Belgische hapjes en drankjes op het terras van de bistro. Natuurliefhebbers trekken er op uit naar bijvoorbeeld Fondry Des Chiens en Les Echelles De Rochehaut. Tip: Het Wildlife Park in Bouillon.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Sy

Op de kleinschalige camping Sy staat je tipi tent al kant-en-klaar en kun je direct in de relax stand. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor buitensporten, zoals klimmen, paragliden, kanoën en natuurlijk wandelen. Een uitstekende uitvalsbasis voor liefhebbers van buitensporten! Loop vanaf de camping zeker ook naar het dorpje Sy om een Belgische speciaalbiertje op het terras te drinken. ’s Avonds is het overigens goed genieten van de gezellige sfeer rondom het kampvuur op de camping.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Camping La Mayette

Camping La Mayette is een prachtige camping gelegen in Hotton. De camping ligt in het hart van de Ardennen en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. De camping is omgeven door uitgestrekte bossen, rivieren en heuvels, wat het een ideale plek maakt voor mensen die van natuur en outdoor activiteiten houden. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er verschillende speeltuinen, een zwembad en een sportveld. Camping La Mayette heeft een restaurant en een bar, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verschillende drankjes kunt nuttigen. De omgeving is ook zeker de moeite waard om te verkennen. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur. Wil je liever iets anders? Dan zijn er verschillende bezienswaardigheden en attracties in de buurt, zoals het kasteel van Bouillon en de Grotten van Han. Camping La Mayette is een geweldige plek voor een vakantie in de Ardennen, waar je kunt genieten van de natuur, outdoor activiteiten en je kunt het gezellige Belgische dorp Hotton bezoeken.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


Camping Diana Heide

Camping Diana Heide is een prachtige familiecamping in het noordoosten van het land. Het ligt aan de rand van het bekende Nationaal Park ‘De Drentsche Aa’ en midden in de afwisselende natuur. Op het park staan veel bomen en ander groen waardoor je je al gauw went in verschillende flora en fauna. Het park heeft een grote speelvijver waar kinderen kunnen spelen in het zand, zwemmen en vissen in de visvijver. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Natuurliefhebbers kunnen genieten van uitgebreide wandel- en fietstochten en de kinderen worden in het hoogseizoen vermaakt door het animatieteam. In de minimarkt kun je terecht voor boodschappen voor jouw avondmaal. Heb je geen zin om te koken? Geniet dan van een heerlijke maaltijd in eetcafé De Herberg.

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met Geardropper


 

, Een unieke ‘Life In The Open’ ervaring met GeardropperKleurrijke glampinggids met alle campings in Europa

Wilt u thuis rustig eens alle campings in Frankrijk of elders in Europa bekijken? En dan niet op een scherm? We hebben een prachtige levendige gids samengesteld. De Glamping Gids! Hierin vindt u alle glamping campings in Europa. Bestel ‘m hier. U ontvangt er gratis een kortingskaart bij.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu