Glamping Vlaanderen

, Glamping VlaanderenAvontuurlijk kamperen in Vlaanderen, maar wel in alle luxe en comfort van thuis. Laat de slaapzak en het slaapmatje lekker thuis en kies één van de vele sfeervolle, charmante glamping campings die Vlaanderen kent. Trek er op uit in een ingerichte en sfeervolle safaritent in de bossen, of overnacht in een luxe lodge aan het strand.

Glamping zelf is dus al het fundament voor een onvergetelijke vakantie. En die vakantie kunt u nu ook nog eens tegen scherpe prijzen boeken met onze kortingskaart. Kortingen zijn afhankelijk per camping, maar kunnen zo oplopen tot wel 20%.

Ontdek de mooiste glamping locaties in Limburg

Vlaanderen telt diverse campings met luxe safaritenten om ontspannen vakantie te vieren. We noemen er 2:

Aan de Vleterbeke

Wakker worden met uitzicht op een kudde prachtige Belgisch Witblauw runderen en het prachtige landschap? Genieten van de natuur, alle voordelen van kamperen, maar met het nodige comfort? Dat kan bij ‘Aan de Vleterbeke’. Onze boerderij is gelegen in het groene bierdorp Vleteren. Door de rustige ligging in het hartje van de prachtige Westhoek, is dit de ideale uitvalsbasis voor talrijke fiets- en wandelroutes, huifkartochten en culturele uitstapjes.

, Glamping Vlaanderen

Holiday Village Knokke

Holiday Village Knokke is zeer goed gelegen, op enkele wandelstappen van het centrum van de meest mondaine Belgische badplaats: Knokke. Op het domein huurt u een luxueuze bungalow met 1, 2 of 3 slaapkamers. In de onmiddellijke omgeving is echt alles te beleven!

Ontdek Vlaanderen

In Vlaanderen valt veel te (her)ontdekken. We geven enkele bijzondere bezienswaardigheden als tips:

  • Tyne Cot Cemetery
    Tyne Cot Cemetery is een Britse militaire begraafplaats in het Belgische dorp Passsendele (West-Vlaanderen). Het is de laatste rustplaats van de gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog. Er liggen 11.957 slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. 8369 van hen konden niet meer geïdentificeerd worden.
  • Plopsaland De Panne
    Erg leuk voor de kleintjes: het Plopsaland in De Panne, in de provincie West-Vlaanderen. Naast vele attracties zijn er ook optredens van kinderhelden als Samson en Gert en Kabouter Plop. Op het park bevinden zich ook de nodige restaurants, snackcorners en winkels.
  • Centrum Ronde van Vlaanderen
    Een must voor iedere wielersport liefhebbers. De Centrum Ronde van Vlaanderen is een interactief museum. Hier kunt u zelf ervaren hoe het is om tourfietser te zijn. Stap op een hellingfiets en test uw uithoudingsvermogen.Tevens is er een shop met wieleroutfits, wielerboeken en leuke gadgets.

Boek met korting

Begint het al te kriebelen, die vakantiegevoelens? Fijn gevoel is dat toch? Ook heel fijn is het feit dat u uw gewenste camping met aantrekkelijke kortingen kunt boeken. Dit kan heel eenvoudig met onze goedkope kortingskaart. Bestel deze kortingskaart en u ontvangt er gratis een kleurrijke catalogus bij. Zo kunt u letterlijk door het aanbod glamping campings bladeren. In Vlaanderen, maar ook verderop in België, in Nederland, Duitsland en de rest van Europa.

Bekijk campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu