Safaritent huren Friesland

Friesland, wat ben je mooi. Met de vele uitgestrekte wateren, de waddeneilanden, het bosrijke van de Friese Wouden en nog zoveel meer. En u kunt van deze schoonheid genieten live vanuit uw safaritent ergens in Friesland.

Een safaritent huren kunt u nu extra voordelig boeken in Fryslân met onze kortingskaart. Kortingen kunnen oplopen tot 20%, afhankelijk van uw gekozen camping.

Safaritent huren in Friesland of de Friese Wadden

Friesland kent diverse campings waar u heerlijk luxe kunt kamperen in een safaritent of een ander soort compleet ingerichte tent.

Camping De Weyde Blick in Warns

, Safaritent huren FrieslandWat te denken van camping De Weyde Blick in Warns, in Zuidwest Friesland. Hier logeert u in een safaritent in een prachtige groene omgeving. U kunt er ook voor kiezen om gewoon lekker in de buitenlucht in de hangmat te slapen / een dutje te doen. Duik de Gaasterlandse bossen in of fiets (een gedeelte van) de Elfstedenroute of langs de IJsselmeerkust. Van al die activiteiten krijgt u vast trek. Heeft u geen zin om zelf te koken? Ga dan heerlijk uit eten in de vele restaurants in de regio of regel een BBQ bij u voor de safaritent! Meer over De Weyde Blick.

Recreatiecentrum De Wâldsang, Bakkeveen

Kunt u niet kiezen tussen Friesland, Groningen of Drenthe om uw glamping vakantie te vieren? Reis dan af naar Recreatiecentrum De Wâldsang in het Friese Bakkeveen. Hier logeert u op het drie-provinciën-punt. Naast luxe bungalowtenten met boxsprings, kunt u hier ook uw vakantie doorbrengen in een chalet of een trekkershut. Bakkeveen zelf staat vooral bekend om zijn natuurlijke omgeving. Prachtig om te fietsen, wandelen of misschien wel te picknicken! Meer over Recreatiecentrum De Wâldsang.

Huur een safaritent met korting

U kunt nu extra voordelig genieten van Friesland. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op glamping in de Friese provincie. Vraag de kortingskaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Fryslân.

Wilt u namelijk verder kijken dan Friesland? Glamping kan natuurlijk ook de rest van Nederland of over de grens.

Bekijk aanbod Friese campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids