Ingerichte tent huren Italië

Huur een ingerichte safaritent, een yurt of tipitent in Italië

GlampingCamping.eu heeft voor u een aantal fijne, gezellige campings in Italië samengesteld waar u in een ingerichte tent kunt overnachten. Huur bijvoorbeeld een safaritent op 20 km van de Adriatische kust. Of vier uw luxe kampeervakantie in Italië midden in de rijke natuur direct aan het Gardameer.

Waar in Italië u ook uw vakantie wilt doorbrengen, het is elke dag afwisselend. De schilderachtige landschappen, de middeleeuwse dorpjes, en de rijke cultuur maken uw vakantie al onvergetelijk.

Aanbod campings Italië

ingerichte tent huren Italië, Ingerichte tent huren ItaliëAccampamento Rurale “Macarìa”, Alliste
Hier kampeert u op slechts 800 meter vanaf de zee. Uw ingerichte tent staat onder grote eeuwenoude olijfbomen, wat een rustige landelijke sfeer uitademt. En bij het ontwaken kun u voor uw tent plaats nemen en van de Italiaanse omgeving genieten. Bekijk meer over deze camping”

Glamping4all / Camping Capalbio, Località Graticciaia, Capalbio
Op camping Capalbio combineert u het kampeerleven met de luxe van een 4-sterrenhotel. De safaritenten op deze gezellige camping zijn ingericht met een bank, eettafel, twee slaapkamers (waarvan één met een tweepersoonsbed), en een badkamer met douche en toilet. Bekijk meer over Campng Capalbio.

ingerichte tent huren Italië, Ingerichte tent huren ItaliëGlamping Canonici Di San Marco, Mirano
Bij camping Canonici Di San Marco overnacht u in exclusieve ingerichte tenten / lodges met een prachtig uitzicht over het landschap van Venetië. De lodges zijn omgeven met maisvelden, boomgaarden en eeuwenoude bomen. Het natuurlijke erfgoed willen ze hier zoveel mogelijk bewaren. Alle meubels zijn verzameld uit diverse plekken uit de hele wereld. En dat maakt het ook zo fijn vertoeven. Bekijk meer over Canonici Di San Marco.

Met korting een ingerichte tent huren in Italië

Ga nu extra voordelig op vakantie met onze glampingcard. Met deze kortingskaart profiteert u van aantrekkelijke kortingen, welke afhankelijk zijn van uw gekozen camping. Uw voordeel kan zo oplopen tot 20%. Bestel nu uw eigen kortingskaart (het hele jaar door geldig!) en we sturen u een kleurrijke gids cadeau. Hierin kunt u alle glamping campings in Europa rustig doorbladeren.

Bekijk campings in Italië
ingerichte tent huren Italië, Ingerichte tent huren Italië
Nieuw
ingerichte tent huren Italië, Ingerichte tent huren Italië
Bewaard
ingerichte tent huren Italië, Ingerichte tent huren Italië
Guide
ingerichte tent huren Italië, Ingerichte tent huren Italië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids