Ingerichte tent huren Frankrijk

Luxe kamperen. Geen slaapzak, maar slapen in een comfortabel bed. Wanneer u een ingerichte tent gaat huren in Frankrijk combineert u feitelijk het kamperen met de luxe en comfort van thuis. Zo begint en eindigt u uw vakantiedag in de Franse natuur echt optimaal. De volgende dag kunt u weer uitgerust beginnen aan uw volgend avontuur binnen de Franse grenzen. 

Compleet ingerichte tent huren in Frankrijk

ingerichte tent huren frankrijk, Ingerichte tent huren FrankrijkEen ingerichte tent huren via GlampingCamping in Frankrijk, betekent ook echt compleet ingericht. Met onder meer de volgende voorzieningen:

 
Bekijk campings

Safaritent, tipitent of toch liever een Yurt?

Bovenstaande vindt u in alle tenten die u via GlampingCamping in Frankrijk kunt huren. U kunt overnachten in een safaritent met een heuse veranda, een tipitent waar u zich even als een indiaan waant of een yurt. Een yurt, of joert, is een traditionele tentsoort die wordt bewoond door rondtrekkende nomaden. De tenten verschillen qua uiterlijk van elkaar, maar hebben één ding wel gemeen: de gezellige sfeer in de tent.

Een tent huren kriskras door Frankrijk

Op vakantie in een ingerichte tent kan eigenlijk overal in Frankrijk. Bezoek bijvoorbeeld de westkust en ontdek daar Normandië, of zoek het meer in zuidelijke richting en ga kamperen in de Franse Alpen. Of maak er een combinatie van als u gaat rondtrekken door Frankrijk.

Ingerichte tent huren met korting

Kamperen in Frankrijk in een ingerichte tent is nu extra voordelig met een kortingskaart. Met de kortingskaart van Glamping Camping kan uw korting oplopen tot wel 20%! Kies uw camping en bekijk hoeveel voordeel u uit uw welverdiende vakantie kunt halen!

Bekijk campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids