Safaritent huren Duitsland

Duitsland is erg in trek als vakantieland onder de Nederlanders. Voor een korte tripje is het buurland dan ook ideaal. Overnachten in een safaritent en de wereldsteden ontdekken, waaronder de hippe hoofdstad Berlijn. En natuurlijk is daar nog de ongerepte natuur van bijvoorbeeld het Sauerland. Zomaar enkele goede redenen om de buren te gaan bezoeken. En maak er dan inderdaad een echt feest van en huur voor de volgende vakantie een safaritent Duitsland.

Safaritent Duitsland

Safaritent Duitsland, Safaritent huren DuitslandKriskras door Duitsland zijn er hele gezellige campings te ontdekken. We onthullen er alvast drie:

Wat te doen in Duitsland?

Denk je aan Duitsland, dan komt Berlijn ook in gedachten. En wie aan Berlijn denkt, denkt ook aan de Brandenburger Tor, de best bewaarde stadspoort van de Duitse hoofdstad. Gebouwd in 1734 als symbool voor de overwinning. Sinds de val van de Berlijnse Muur staat de toren vooral symbool voor de Duitse heriniging. Bij Checkpoint Charlie is er een museum waar u alles ziet over de Muur en de vele ontsanppingspogingen door de Oost Duitsers. Voor souvenirs kunt u in de bijbehorende winkel terecht.

Voor de spanningzoekers is Europa-Park in Rust een aanrader. Dit is het grootste thematische attractiepark van Duitsland en het grootste seizoensgebonden attractiepark ter wereld.

Of duik het Zwarte Woud in. Het Zwarte Woud biedt meer dan donkere dennenbossen. Het gevarieerde landschap van hoogvlaktes, bergen, groene dalen, steile rotswanden, watervallen en bergmeertjes is een perfect wandelgebied.

Wilt u liever op een andere manier overnachten in Duitsland? Bekijk dan de mogelijkheden om uw vakantie te vieren in een safari lodge of in een stacaravan.

Safaritent Duitsland, Safaritent huren DuitslandDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids