Tent huren Drenthe

Een compleet ingerichte en luxe tent huren in het mooie Drenthe tijdens uw welverdiende vakantie. Combineer het buitenleven van het kamperen met de luxe van een hotel. Neem plaats op de veranda buiten uw luxe tent en geniet van de Drentse sterrenhemel. Duik daarna in een comfortabel bed en uw vakantie kan echt beginnen. Een tent huren in Drenthe kan tevens extra voordelig met een kortingskaart!

Een kant-en-klare tent huren in Drenthe

tent huren Drenthe, Tent huren DrentheKris kras door Drenthe bevinden zich de gezelligste campings waar u een tent kunt huren. In deze ingerichte tenten is onder meer een keuken aanwezig, een koelkast, een gezellige eethoek en een heerlijk comfortabel loungemeubelen en bedden.

Geheel kant-en-klaar dus! Tevens is er ook gewoon elektriciteit aanwezig in de tent. Bekijk ons aanbod glamping campings in Drenthe:

Bekijk campingaanbod

Wat te doen in Drenthe?

U heeft uw tijdelijk onderkomen helemaal uw eigen gemaakt. Het is tijd om Drenthe zelf te gaan ontdekken! Ook voor kinderen is er van alles te doen en te beleven.

Enkele tips:

  • Verkeerspark Assen: uw kinderen kunnen hier op een speelse manier in trapauto’s de regels van het verkeer kennen. Daarmee behalen ze hun eigen rijbewijs. Daarnaast kunt u er met uw kinderen gaan bootje varen, is er een speelkasteel en meer.
  • Dierenpark Emmen, inclusief een vlindertuin
  • Schaapskudde Balloërveld Balloo: bekijk de grootste kudde heideschapen van Drenthe
  • Speelgoedmuseum kinderwereld Roden.Ontdek met welk speelgoed de kinderen vroeger speelden in Drenthe. Er is ook veel speelgoed om mee te spelen
  • Gezellige dorpen en steden als Exloo, Havelte en Coevorden

Boek uw tent in Drenthe met korting

Extra voordelig op vakantie. Daar zegt eigenlijk niemand ‘nee’ tegen. Dat hoeft ook niet, omdat u die extra voordeel kunt pakken met de kortingskaart van GlampingCamping. Profiteer het hele jaar door, dus ook in het laagseizoen, van kortingen tot wel 20%! Alvast een prettige vakantie!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu