Glamping Limburg

Glamping, het luxe kamperen, is erg in trek en is dé trend op kampeergebied. En dat kan op zoveel manieren en in vele prachtige omgeving ergens in de mooie provincie Limburg. Huur een luxe lodge, safaritent of bijvoorbeeld een boomhut en ervaar het glamping zelf in een regio naar keuze in Limburg. Profiteer bij het luxe kamperen tegelijk ook van schitterende kortingen met de kortingskaart.

Ontdek de mooiste glamping locaties in Limburg

Glamping FrieslandAvontuurlijk en toch comfortabel kamperen? Dat klinkt als een lastige combinatie, maar met een safaritent is het zeker wel mogelijk. Fiets of wandel door de natuur van Limburg en ontdek in dorpen de gastvrijheid van deze provincie. En vergeet niet te proeven van de beroemde vlaai.

Limburg telt diverse campings met luxe safaritenten om ontspannen vakantie te vieren. We noemen er 3:

Bekijk campings in Limburg
 
Ontdek hoe avontuur en comfort hier trendy en smaakvol worden gecombineerd in een ingerichte safaritent. Deze safaritenten zijn zelfs ingericht met keuken en badkamer met massagedouche en toilet. Absoluut glamping in Limburg!

De faciliteiten en persoonlijke sfeer op de campings

De campings in Limburg waar u in alle luxe kunt kamperen hebben elk hun eigen faciliteiten. Restaurants, bars, gezellige winkels en sportvoorzieningen als zwemmen, tennissen en golfen. U vindt het allemaal op de vele campings die Limburg rijk is. Wat sowieso op elke camping aanwezig is, is de persoonlijke en ontspannen sfeer.

Voordelig glamping in Limburg

U kunt nu extra voordelig genieten van Limburg. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op glamping in de Limburgse provincie. Vraag de kaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Limburg.

Wilt u namelijk verder kijken dan Limburg? Glamping kan natuurlijk ook de rest van Nederland. Watersporters kunnen ook hun hart ophalen in Friesland of maken een stedentrip in Noord Holland.

Bekijk campings in Limburg