Tent huren Texel

Bent u toe aan een luxe vakantie in eigen land maar wilt u wel kamperen? Dan hebben wij de oplossing: Glamping. Deze manier van kamperen geeft u de luxe van thuis en de rust van een camping. Een tent huren kan op Texel bij verschillende campings, zo is er altijd wel een aanbod die voldoet aan uw eisen.

Tent huren Texel

Als u een tent wil huren op Texel kunt u terecht op 6 verschillende Glamping Campings. De campings zijn verspreid over het eiland, van Den Hoorn tot aan de Cocksdorp. De tenten die u kunt huren op Texel zijn voorzien van alle gemakken van thuis, zodat u kunt genieten van de schoonheid van het kamperen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de nette toiletgebouwen en kunnen we uw verblijf opleuken met vele extra’s. Bekijk hiervoor het aanbod!

Online Aanbod Texel en andere waddeneilanden.

Of bestel onze campinggids inclusief kortingskaart!

Wat heeft Texel te bieden?

Texel is het grootste waddeneiland van Nederland en is met de boot te bereiken binnen 20 minuten vanaf Den Helder. Het eiland heeft 30 kilometer strand en dus is er altijd wel ergens een plaatsje vrij. Ter hoogte van de badplaats de Koog en Paal 17 zijn de drukkere stranden maar mocht u op zoek zijn naar rust dan zijn de stranden in het zuiden uitermate geschikt. Texel kent verschillende plaatsen die leuk zijn om te bezoeken, zoals de Koog en de Cocksdorp. Daarnaast zijn er op Texel verschillende activiteiten te zien en beleven:tent huren texel, Tent huren Texel

 

Wacht niet langer en ontdek Texel zelf! Een tent huren op een van de Glamping Campings  kan nu voordelig met de kortingskaart, zo bespaart u nog eens tot wel 25% op uw boeking.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids