Glamping Terschelling

Welkom in de wereld van Glamping! Glamping staat voor glamorous kamperen. Kom dan ook weer helemaal bij in een comfortabele glamping accommodatie. U kunt met glamping genieten van het luxe en comfort van thuis, maar ook van het avontuur van kamperen. Glamping kan ook op Terschelling. Op Terschelling kunt u in een romantische houten pod slapen. U slaapt heerlijk op een comfortabel boxspring bed, warmt weer op bij een kacheltje en in de morgen bestelt u een ontbijtje. Heeft u interesse in een glamping vakantie op Terschelling? Boek bij ons een glamping vakantie Terschelling. Glamping Terschelling is luxe en comfort middenin de natuur.

glamping Terschelling, Glamping Terschelling


Glamping Terschelling

Een vakantie op Terschelling is heerlijk! U bent er echt even uit, terwijl u niet ver hoeft te reizen. Waai lekker uit tijdens een wandeling over het strand, of verken het eiland met de fiets. Terschelling heeft ruige natuur met bijzondere flora en fauna. U kunt hier zelfs zeehondjes spotten! En in de zomer staat een vakantie op Terschelling voor zon, zee en strand. Er zijn ook een paar goede restaurants en gezellige strandtenten op het eiland te vinden. Dit maakt Terschelling een geliefde vakantiebestemming.

glamping Terschelling, Glamping Terschelling


Tips voor Terschelling

Verken Terschelling op de fiets

Het eiland is vrij uitgestrekt en daarom is een fiets heel handig om mee te nemen. U kunt ook op verschillende plekken op Terschelling een fiets huren. Zo kunt u op eigen kracht het eiland verkennen. Wanneer u bij een mooi plekje bent aangekomen kunt u daar verder ter voet.

glamping Terschelling, Glamping Terschelling

Ga Wadlopen

Wadlopen is iets wat typisch is voor de Waddeneilanden en iets wat u zeker één keer in uw leven gedaan moet hebben. U kunt dit het beste met een gids doen. Trek goede warme kleding aan en kleding die vies mag worden. Wat ook leuk is om te doen is een culinaire wadsafari, waar u over de drassige zeebodem loopt en op zoek gaat naar lekkernijen als zeesla en kokkels.

Lekker eten bij de strandtenten

Ga lekker eten bij een van de strandtenten. Terschelling heeft verschillende leuke strandtenten. U kunt hier ook ‘s avonds genieten van lekker eten. Het is leuk om hier de zonsondergang mee te maken. De strandtent De Walvis, helemaal in het westen van het eiland is blijkbaar de beste plek om te zonsondergang te aanschouwen. Typisch voor Terschelling zijn viskrokketten en de cranberrytaart, waarvan de cranberry’s van Terschelling zelf komen.

Geniet van de sterrenhemel

Zeker als u in de Randstad woont, dan is de sterrenhemel van Terschelling zo veel mooier dan die u normaal gesproken ziet. Omdat het er goed donker is, kunt u heel vel sterren zien. In het oosten van het eiland ligt het Dark Sky Park, waar u echte duisternis kunt beleven en de sterren optimaal bekijken kunt.

Loop mee met de Milieujutter

Een leuk en leerzaam wandeltochtje voor het hele gezin is die samen met de Milieujutter. Samen met de jutter maken jullie het strand schoon. De jutter vertelt jullie van alles over het strand en over Terschelling.

 

glamping Terschelling, Glamping Terschelling


glamping Terschelling, Glamping Terschelling

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids


Met korting op vakantie naar Terschelling

Dezelfde camping, dezelfde sfeer, hetzelfde vakantiegevoel maar dan voor minder geld. Dat klinkt niet ’te mooi om waar te zijn’. Het is mooi en het is waar, met onze kortingskaart. Deze kaart kost je nog geen tientje en daarvoor krijg je een kleurrijke catalogus met alle (familie)campings in heel Europa. De korting is dan ook geldig voor al die vakantieplekken in eigen land en daarbuiten. Kortingen zijn heel het jaar geldig en afhankelijk van uw gekozen camping.

Ja, ik wil korting!

Andere bestemmingen in Nederland

Wanneer je eenmaal de glampingkoorts te pakken hebt wil je niet meer anders. Gelukkig zijn er in Europa zijn nog veel andere leuke glamping bestemmingen. Wat dacht je van glamping in Limburg, glamping in Zeeland of glamping in Friesland?

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu