Glamping Friesland

glamping friesland, Glamping Friesland

Glamping, oftewel luxe kamperen, in een prachtige omgeving ergens in de mooie provincie Friesland. Het kan op zoveel manieren. Trek er op uit in een luxe, ingerichte en sfeervolle safaritent of bekijk Friesland vanuit een boomhut. Een gezellige camping waar al uw gewenste voorzieningen aanwezig zijn is immers wel de basis van een grandioze, onvergetelijke vakantie in Fryslân!

Bekijk trouwens ook de Glamping kortingskaart. Met deze kaart kunt u voordelig een luxe glamping reserveren met wel kortingen tot 25%!

Waar glamping in Friesland?

Glamping in Friesland biedt vooral voor de watersporters onder ons veel mooie gebieden, zoals Workum aan het IJsselmeer. Of de Sneekweek. Maar ook als u het water niet op gaat is Friesland een schitterende provincie om even luxe te gaan kamperen.

Ga bijvoorbeeld cultuur snuiven in het knusse stadje Stavoren of bekijk de oude gevangenis De Blokhuispoort in hartje Leeuwarden. Of bezoek vele oude kerkjes, welke stammen uit de Middeleeuwen. En vergeet natuurlijk ook niet de Waddeneilanden. Je vergeet gewoon even dat je op vakantie in eigen land bent.

glamping friesland, Glamping FrieslandEen paar campings hebben we alvast voor u uitgelicht:

  • Camping Hekkeland, Terschelling. Eventueel inclusief ontbijt op bed (boxspring!)
  • Camping en B&B Welgelegen, Workum. Overnachten kan hier in een heuse knusse pipowagen.

Voordelig glamping in de Friese provincie

U kunt nu extra voordelig genieten van Friesland. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op glamping in Friesland! Vraag de kaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Friesland.

Wilt u namelijk verder kijken dan Friesland? Glamping kan natuurlijk ook de rest van Nederland. Watersporters kunnen ook hun hart ophalen in Zeeland, of maken een stedentrip in Noord Holland.

Bekijk het huidige aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu