Glamping Bretagne

Glamping, het luxe kamperen, is erg in trek en is dé trend op kampeergebied. In Frankrijk alleen al zijn er veel prachtige locaties voor glamping, waaronder Bretagne. Glamping Bretagne kan dan ook op zoveel verschillende manieren. Trek er op uit in een luxe ingerichte safaritent of bekijk Bretagne vanuit een sfeervolle boomhut. 

Glamping Bretagne

glamping bretagne, Glamping BretagneGlamping in Bretagne kan op veel verschillende manieren. U kunt er voor kiezen om in een luxe en compleet ingerichte tent te kamperen. Maar bij GlampingCamping bieden we u ook de mogelijkheid om in een heuse boomhut, een ingerichte safaritent of lodge te logeren op een van de vele gezellige campings.

Kenmerken van de glamping campings

Uiteraard verschillen de faciliteiten per campings. We doen een kleine greep uit de voorzieningen en kenmerken van de verschillende glamping campings in Bretagne:

  • Overdekt zwembad
  • Gezellige bar met terras
  • Tennis- en golfbanen
  • Natuurrijke omgeving met veel bloemen en planten
  • Mogelijkheid tot watersport als kanoen
  • Winkels
  • WellnessGezellige, familiale sfeer

Bekijk aanbod campings in Bretagne

Bretagne brengt veel mooie bezienswaardigheden

Bretagne is het schiereiland van Frankrijk. De provincie ligt ten zuiden van Normandië en ten noorden van de Pays de la Loire. Het schiereiland grenst aan de Atlantische oceaan en telt dan ook meer dan 2500 kilometer kust, als je de omringende eilanden meetelt.

In het noorden is de kust ruig en wild. In het zuiden is het lieflijker en vindt u ook langere stranden. U kunt er dus voor kiezen om uw glamping vakantie aan de lange kustlijn van Bretagne vieren. Bijvoorbeeld in de prachtige badplaats Carantec. Of zoek het verder inlands.

glamping bretagne, Glamping Bretagne

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Bekijk campings in Bretagne
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu