Villa Huno Glamping Møns Klint, Klintholm Estate

Møn, Denemarken
 • Bergen
 • Bos
 • Meer
 • Zee
Accommodatie
 • Safaritenten
 • Vanaf

  € 210,-

  per nacht

  VILLA HUNO GLAMPING AAN HET MEER
  Villa Huno Glamping aan het meer, waar comfort, luxe, natuur en idylle elkaar ontmoeten. Ervaar de authentieke natuur vanuit een glampingtent. Villa Huno glamping neemt de gasten mee de natuur in en haalt de natuur naar binnen. Met Villa Huno glamping kunnen onze gasten en bezoekers heel dicht bij de natuur van Oost-Møn komen door direct naar buiten te stappen op de zachte grond en het lange gras. Villa Huno Glamping ligt met uitzicht en directe toegang tot Jydelejet, de meren van Huno en Aborre, en op loopafstand van Møns Klint. Hier kunnen bezoekers zich onderdompelen in het beukenbos, de hoge heuvels en de diepe meren in de wilde en prachtige natuur van Oost-Møn. Ons glampingkamp bestaat uit elf ruime tenten ingericht met tweepersoonsbedden en gezellig loungemeubilair. Sommige tenten kunnen worden uitgerust met extra bedden en hebben met een houtkachel voor de koudere zomeravonden. Val in slaap onder de nachtelijke hemel van Møn en in het magische donkere landschap waar miljoenen fonkelende sterren zich ontvouwen aan de spectaculaire hemel. De zomeravonden bieden de gedenkwaardige aanblik van de heldere Melkweg. Het eerste Dark Sky Park van Scandinavië bevindt zich op Møn en Nyord. Villa Huno glamping ligt in het midden van enkele van de meest fascinerende Dark Spots op Møn. Hier kan de met sterren gevulde hemel worden ervaren vanuit Aborrebjerget, Jydelejet, het meer van Huno en Kongsbjerg. Daarnaast hebben gasten van Villa Huno Glamping toegang tot luxe toilet- en badfaciliteiten bij Aborre en een loungeruimte met een panoramisch uitzicht op het meer.

  WELKOM BIJ VILLA HUNO

  Welkom bij Villa Huno Møns Klint. Ons restaurant, hotel, glamping en bad aan het meer bevinden zich in het unieke landschap van het oostelijke deel van Møn. Hier verbouwen we onze eigen appelboomgaard en andere fruitbomen en struiken. Uit de  moestuin van het restaurant halen onze koks vers gesneden kruiden en groenten. Op 350 hectare land grazen onze biologische Hereford-runderen vrij en in harmonie met de natuur en dragen zo bij aan het algemene onderhoud van het terrein van Oost-Møn. Al generaties lang en nog steeds is toerisme een onderdeel van de reis naar Klintholm Estate en heeft het zich altijd gericht op het creëren van unieke overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Møns Klint.

  Tegenwoordig omarmen we duurzaamheid waar we kunnen. Dat merkt u aan het gastronomisch genieten in het restaurant. We willen onze faciliteiten voortdurend verbeteren om ervoor te zorgen dat we de spectaculaire en wilde natuur behouden waar onze gasten en wij ons in bevinden.

  Wij wensen u een geweldig en onvergetelijk verblijf.

  Carl Gustav & Inger Marie Scavenius

  Instagram: @ villa.huno

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu