RIBNO ALPINE RESORT

Bled, Slovenië
 • Bos
 • Rivier
Accommodatie
 • Boomhutten
 • Vanaf

  € 120,-

  per nacht

  Glamping Ribno – Sloveens dorp
  Glamping Slovenian Village biedt 8 comfortabele huizen op een geweldige locatie tussen het groene sparrenbos en de blauwe rivier de Sava, op slechts een klein stukje afstand van het beroemde meer van Bled. De gezelligheid wordt verzekerd door een aangenaam interieur, een eigen buitenjacuzzi en een eigen badkamer in een gedeeld gebouw, een sauna en een gedeelde sociale ruimte.

  Luxe Glamping Ribno – Fietsdorp
  17 stijlvol ingerichte houten huizen genesteld onder Ribniška Gora omarmen een natuurlijk zwembad, waar u ook op warme dagen kunt zwemmen. De privé- infraroodsauna in het huisje, het houten bad met warm water op het terras en de warmte van het interieur dat we in de thuiswerkplaats hebben gemaakt, beloven een onvergetelijke ervaring en een perfecte vakantie in contact met de ongerepte natuur. Omdat Glamping Ribno een prima startpunt is voor fietstochten, hebben we ervoor gezorgd dat fietsers zich bij ons thuis zullen voelen. Elk huis heeft een eigen fietsenstalling, waarin je tot vier fietsen kunt stallen en indien nodig ook kunt opladen met e-energie. Er is een fietswasstraat en een kleine reparatiewerkplaats in ons servicecentrum. Als je geen fiets hebt, kun je er een huren. Wij bieden gewone en e-bikes in verschillende maten. Ook adviseren wij u graag bij het kiezen van een route die u alleen of in het gezelschap van onze gecertificeerde gidsen kunt afleggen.

  Elk huisje is uitgerust voor maximaal 4 personen. Doordat hij geïsoleerd en verwarmd is, is hij het hele jaar door geschikt.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu