Erfgoed Bossem

Lattrop-Breklenkamp, Nederland
 • Bos
 • Landelijk
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Safaritenten
 • Vanaf

  € 85,-

  per nacht

  Korting

  Acceptatieperiode GlampingCard kortingskaart
  Jan
  Feb
  Mrt
  Apr
  Mei
  Jun
  Jul
  Aug
  Sep
  Okt
  Nov
  Dec
  = kortingsperiode 15% korting
  De korting is alleen geldig binnen de acceptatieperiode. Niet geldig op officiële feestdagen.

  Ver weg van massatoerisme vind je een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum). Deze boerderij die van generatie op generatie overgaat, bestieren we nu samen met een enthousiast team. Om onze gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven, kiezen we voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter. Daarnaast werken we aan de opbouw van een kudde zeldzame Brandrode Runderen, die zorgt voor een levendig landschap en voor een (h)eerlijk stukje vlees op het bord.

  Verblijven op Erfgoed Bossem kan op verschillende manieren. In het oude Saksische pand vind je knusse boerderijkamers. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau.

  Wil je dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten op het terrein, mét uitzicht op de Brandrode Runderen en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna.

  Of ga je op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur, duurzaam én comfortabel

  Huisdieren zijn alleen toegestaan in de lodgetenten.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids