Devesa Gardens Resort

Valencia, Spanje
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Safaritenten
 • Devesa Gardens biedt een nieuw concept van Glamping Safari-tenten naast het natuurpark La Albufera in Valencia, met alle nodige comfort om uw verblijf onvergetelijk te maken. Daarnaast bieden ze prachtige houten bungalows die zijn ontworpen voor maximaal comfort en volledig zijn uitgerust voor een gezinsvakantie in een natuurlijke omgeving.
  Onder de faciliteiten springt een groot zwembad met een waterpark eruit, wat veel plezier biedt voor de kleintjes. Er is ook een boerderij met dieren, een manege, Devesa Park met een opblaasbaar kasteel, een speeltuin, trampolines, een kartbaan en een ballenbak. Sportieve activiteiten en shows voor alle leeftijden worden georganiseerd door het entertainmentteam van Devesa Gardens.
  Op slechts een paar kilometer afstand kunt u genieten van fijne zandstranden en blauwe wateren, gemakkelijk bereikbaar met een levendige mediterrane sfeer. Mis de kans niet om een boottocht te maken op La Albufera, de geboorteplaats van rijst te verkennen en te genieten van een prachtige zonsondergang.
  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu