Krk Premium Camping Resort 5*

Krk, Kroatië
 • Zee
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Trakteer uzelf op een 5-sterren vakantie op een charmante, ecologische familiecamping – Krk Premium Camping Resort, gelegen in de buurt van de oude stadskern van Krk. Kies een ruime standplaats bij de zee aan en een mooi kiezelstrand of vier uw vakantie in een luxe camping home in ons nieuwe Bella Vista Premium Village met een spectaculair uitzicht op de zee.

  Beleef een onvergetelijke familievakantie met de hele dag door veel pret en met talrijke sport en entertainment voorzieningen op de camping, waaronder een kinderwaterpark met glijbanen en andere attracties.

  Terwijl uw kinderen lekker aan het spelen zijn, kunt u ontspannen in de bar aan het strand of bij het infinity buitenzwembad. U kunt ook relaxen met een massage of in een sauna van het SPA centrum. In de avond kunt u genieten van romantische zonsondergangen en heerlijke visspecialiteiten op het terras van de Oliva Restaurant (ex Politin).

  De eerste 5-sterren familiecamping aan de Kroatische kant van de Adriatische Zee. Milieuvriendelijke camping – afvalwaterzuivering, afvalscheiding, ecologische irrigatie, zonnecollectoren, prachtige goed bewaard gebleven landschappen  + buitenzwembaden, een kinderzwembad en een kinderwaterpark. Piazza – het centrale plein met winkels, bakkerij, markt voor levensmiddelen, restaurant en evenementen gedeelte

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu