Camping Bloemendaal aan Zee

Kamperen op luxe camping Bloemendaal aan Zee

Het park Qurios Bloemendaal aan Zee heeft vijf verschillende typen lodges, geschikt voor 2 tot 6 personen. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanaf je veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht.

Tijdens schoolvakanties is er een veelzijdig animatieprogramma. Het park heeft een eigen brasserie, een shop en ovenverse pizza’s bij de take-away. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken.

Qurios Bloemendaal aan Zee is het hele jaar geopend, dus bij ons kun je wanneer je maar wil genieten van het strandleven. Qurios Bloemendaal aan Zee is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het NS station van Haarlem ligt op 8 km en de bus stopt voor onze deur.

GlampingCamping kortingskaart!

Bekijk ook de GlampingCamping Kortingskaart, hiermee kun je prachtige kortingen krijgen tot wel 20%! Bekijk hier de GlampingCamping kortingskaart en kijk of uw luxe kampeerlocatie er ook tussen staat!

, Camping Bloemendaal aan Zee

Bestel kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu