Stacaravan huren Normandië

Een stacaravan is eigenlijk gewoon een riant en luxe vakantiehuis. Een stacaravan huren in Normandië betekent dan ook automatisch in alle comfort op vakantie in een van de mooiste en indrukwekkende regio’s van Frankrijk. Maar ook op de camping zelf is het altijd een genot om te zijn, door de vele voorzieningen. Het genot vergroot zich naarmate de prijs kleiner wordt door een aantrekkelijke korting!

Een stacaravan huren langs de Seine in Normandië

, Stacaravan huren NormandiëEen frisse duik in het zwembad. Of een game, set & mats op de tennisbaan en even skypen met het thuisfront via gratis Wi-Fi. Zomaar een greep uit de voorzieningen die u kunt verwachten wanneer u een stacaravan gaat huren op een mooie camping langs de Seine in Normandië.

Bekijk hier nog meer glamping locaties!

Alleen het verblijf rond uw stacaravan is dus al een heerlijke vakantie! Maar Normandië biedt natuurlijk meer mogelijkheden en accommodaties .

Wat te doen in Normandië?

Natuurlijk is het fijn dat uw camping op en top in orde is. Maar u wilt waarschijnlijk Normandië zelf ook verkennen. Een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te gaan ontdekken:

  • Breng een bezoek aan Omaha beach en Utah beach. Laat deze invasiestranden de geschiedenis van de Slag om Normandië zelf vertellen. De geschiedenis van WO II is voor velen ook een reden naar Normandië af te reizen
  • Loop binnen in het woonhuis van Monet, tegenwoordig een museum dat geheel gewijd is aan deze Franse impressionist Claude Monet
  • Steek de Seine over via de Pont de Normandie, één van de meest indrukwekkende bruggen ter wereld
  • Stedentrip binnen de regio Normandië, via de hoofdstad Rouen. Sfeervolle straatjes, veel vakwerkhuizen en de gothische kathedraal Notre-Dame van Bayeux bepalen onder meer het straatbeeld.

Huur een stacaravan in Normandië met korting!

Een voordelige vakantie. Wie wil dat nou niet? Een stacaravan huren in Normandië met een aantrekkelijk prijskaartje kan als u gebruik maakt van de kortingskaart van GlampingCamping. Afhankelijk van de camping kunnen de kortingen oplopen tot wel 20 procent!

Wilt u liever de stacaravan verruilen voor een ander vakantieverblijf in Normandië? Ga dan bijvoorbeeld avontuurlijk kamperen in een ingerichte tent. Of bekijk eens de campings in andere prachtige plaatsen in Frankrijk als Bretagne en Franse Alpen.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu