Stacaravan huren Le Marche

stacaravan huren Le Marche, Stacaravan huren Le MarcheVakantie vieren in de Italiaanse regio Le Marche heeft iets speciaals, helemaal als u overnacht in een luxe stacaravan. De bijzondere sfeer dat Marche met de ongerepte natuur, de vele bergen, een prachtig strand en bijzondere oude steden uitademt maken uw vakantie compleet.

Het huren van een stacaravan in Marche kan overigens met leuke kortingen, oplopend tot 20%. Gebruik daarvoor onze goedkope kortingskaart. De korting is afhankelijk van de gekozen camping.

Waar een stacaravan huren in de Marche?

Een stacaravan huren kan op verschillende campings in Marche. Neem bijvoorbeeld de kindvriendelijke camping genaamd Poderei Sei Poorte. Camping Podere Sei Poorte is een zeer ruim opgezette familiecamping, geleid door een Nederlands gezin. De camping ligt in de rustige groene heuvels tussen Pesaro en Fano op 20 km van de Adriatische kust en heeft 110 toerplaatsen.

De campings zijn voorzien van voldoende voorzieningen. Dus al zou u de hele vakantie alleen op de camping vertoeven, dan is het al een geslaagde reis geweest! Zo kunt u er zwemmen, zijn er voetbalvelden en de mogelijkheid tot paardrijden en wielrennen. Er worden zelfs BBQ avonden georganiseerd.

Bekijk campings in Marche

Wat te doen in Le Marche

Natuurlijk wilt u, hoe fijn de campings ook zijn, ook wat van de omgeving zelf ontdekken. En er is ook zoveel te zien en te doen in de omgeving van Marche. We doen een kleine greep en geven u een paar tips:

  • Basilica della Casa Santa
    De Basilica della Casa Santa (Basiliek van het Heilig Huis) is een katholiek bedevaartsoord met het Heilig Huis van de Maagd Maria. Het is te vinden in de stad Loreto. Geniet van de mooie architectuur, de lange geschiedenis van het huis door de mooie beelden en schilderijen en het adembenemend altaar.
  • Markten in Le Marche
    Le Marche heeft wekelijks veel markten in diverse steden. Het aanbod van deze markten is breed. Van vele lokale producten tot (merk)kleding. Bekijk hier een overzicht van de belangrijkste markten in Le Marche.
  • Wijnproeverij Le Caniette
    Kom heerlijke Italiaanse wijnen proeven bij Le Caniette. Daarbij vertellen de medewerkers u ook iets over de wijnen en de geschiedenis. En dat allemaal met een uitzicht over de wijngaard.

Boek nu uw vakantie in Le Marche met korting

Le Marche en Italie zelf zijn eigenlijk al de basis ingrediënten voor uw welverdiende vakantie. We doen er nog een schepje bovenop: uw stacaravan in Le Marche kunt u namelijk huren met korting! Dit dankzij onze kortingskaart, die u al in huis hebt voor slechts € 9,95. Daarbij doen we u meteen een levendige catalogus cadeau. Zo kunt u alle campings in Le Marche, in de rest van Italie of elders nog eens rustig doorbladeren. Want de korting is namelijk geldig voor heel Europa en het hele jaar door!

Bestel uw kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu