Stacaravan huren Istrië

Istrië is een schiereiland en hoort bij zowel Kroatië, Slovenië en Italië. Het grootste gedeelte van het eiland is echter van Kroatië. Een stacaravan huren op Istrië betekent vakantie in een heel divers en kleurrijk landschap. De zee ontzettend helder (en blauw), groene bossen en witte (van sneeuw) bergtoppen.

Met GlampingCamping boekt u nu heel voordelig uw vakantie op dit prachtige eiland. Met onze kortingskaart kunt u uw stacaravan op Istrië huren met maar liefst 20% korting.

Waar een stacaravan huren op Istrië?

Stacaravan huren Istrië, Stacaravan huren Istrië

  • FKK – Naturist Camping Valalta, Rovinj
    Deze ruime camping heeft alles voor een onbezorgde vakantie. Luxe, comfortabele bungalows of stacaravans, interessante bootexcursies, zwembadcomplex, en een fitnessruimte (om dat beachlichaam te blijven behouden).
  • Camping Valkanela, Vrsar
    Bent u een liefhebber van ongerepte natuur, de (schone) zee en dat allemaal met een mediterraans klimaat? Dan is de Camping Valkanela echt iets voor u. Een stacaravan huurt u hier namelijk direct langs de zee. De camping biedt daarbij ook veel sport- en recreatie faciliteiten.
  • Camping Lanterna, Tar
    Winnaar van kwaliteitsprijzen zoals ADAC/ANWB beste Camping award 2013-2015. Dit 4-sterren resort is echt fantastisch voor alle leeftijden. Camping Lanterna heeft dan ook een breed scala aan activteiten voor zowel kinderen, ouderen en alles daar tussenin. Overnachten doet u in een ruime en comfortabele stacaravan

Wat te doen op Istrië?

Er is zoveel moois te zien, te doen en te beleven wanneer u in Istrië bent. Naast die comfortabele stacaravan die u kunt huren op diverse locaties, biedt het eiland ontelbaar andere bijzonderheden. Het is teveel om op te noemen, maar we lichten drie bezienswaardigheden toe:

Het amfitheater van Pula

Wat echt een aanrader is om te gaan bekijken is het gigantische amfitheater, wat te vergelijken is met die van Rome. Het amfitheater is duizenden jaren geleden door de Romeinen gebouwd. In de zomermaanden worden er zelfs wel voorstellingen gegeven.

Tempel van Augustus in Pula

Wanneer u enthousiast wordt van het amfitheater, bezoek dan in Istrie ook zeker de Tempel van Augustus in Pula. De tempel is dankzij de hoge pilaren niet te missen en echt een eyecatcher van de stad. Ook dit is een bouwwerk van de Romeinen.

Brijuni Nationaal park

Istrië is te herkennen aan haar helder blauwe zeeen. Dat ziet u ook terug bij de eilandengroep van het Brijuni Nationaal park. Deze eilandengroep bestaat uit 14 eilanden. Ga bijvoorbeeld per boot vanaf Fazana en bezoek het safaripark en de historische bezienswaardigheden.

Boek met korting!

Met de GlampingCamping kortingskaart kunt u extra voordelig dit mooie eiland Istrië gaan ontdekken. De kortingen kunnen oplopen tot wel 20%, afhankelijk van uw gekozen camping. Overigens is de korting voor alle Glamping locaties in Europa geldig. Dus ook als u gaat kamperen in Kroatië of Italië zelf. Bestel de kortingskaart en we sturen er meteen een kleurrijke catalogus bij. Kunt u alles nog eens rustig doorbladeren en campings met elkaar vergelijken.

Bekijk nog meer mooie campings in Istrië.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu