Stacaravan huren Friesland

De vakantie is in zicht en u wilt er even heerlijk tussenuit. Bestemming: Friesland. Een hele goede keus, want de provincie heeft zoveel moois te bieden! Onder meer de meest gezellige campings waar u een stacaravan kunt huren. Daar waar iedere dag van uw welverdiende en onvergetelijke vakantie in Friesland heerlijk rustig begint en voldaan eindigt. En dat allemaal ook nog eens met korting wanneer u boekt met de Glampingcard!

Stacaravan huren langs de stranden van Friesland

Stacaravan huren Friesland, Stacaravan huren FrieslandFriesland en water zijn als Batman en Robin. Ze horen bij elkaar. Daarom zijn er ook vele campings met stacaravans die gelegen zijn op steenworp afstand van de Friese meren of zelfs het strand van de Waddeneilanden.

Een camping hebben we alvast voor u uitgelicht:

Meer glamping campings in Friesland vindt u onderaan deze pagina.

Bekijk hier ons aanbod campings in Friesland

Wat te doen in Friesland?

Stacaravan huren Friesland, Stacaravan huren FrieslandEen fijne stacaravan en de campingplaats vormen de basis van een geslaagde vakantie. Maar u wilt ook wat meer van Fryslân zien! Huur bijvoorbeeld een zeilboot en ga een dagje zeilen. Beleef de natuur ook in diverse parken dat Friesland rijk is. Denk aan het Drents-Friese Wold te Appelscha.

Of bezoek musea als het Fries Museum en ontdek het culturele erfgoed van Friesland. Duik in de oorlogsjaren in het Kazemattenmuseum bij de Afsluitdijk, een oorlogsmuseum dat vertelt over de Slag om de Afsluitdijk bij de Duitse aanval op Nederland in 1940.

Bent u op de Waddeneilanden? Dan mag natuurlijk een strandwandeling niet ontbreken. Of in de zomer een frisse duik in de Waddenzee.

Huur een stacaravan in Friesland met korting

Met de Glamping Camping kortingskaart ontvangt u nu tot wel 25% korting op uw boeking. Bestel uw kortingskaart hier en kom voordelig een stacaravan huren in Friesland!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu