Stacaravan huren Denemarken

Een stacaravan huren in Denemarken ergens dichtbij de stranden van Jutland of de kliffen van Møn. Of misschien toch liever in of nabij de hoofdstad Kopenhagen. Waar je je ook bevindt in Denemarken, de rust en ruimte is overal aanwezig. De vriendelijke Denen gunnen de toerist ook zijn rust. Verder staat het land natuurlijk bekend om de historie met de Vikingen en Lego.

Het huren van een stacaravan in Denemarken kan overigens met leuke kortingen, oplopend tot 20%. Gebruik daarvoor onze goedkope kortingskaart. De korting is afhankelijk van de gekozen camping.

Waar stacaravan huren in Denemarken

Blåvand
Stacaravan huren Denemarken, Stacaravan huren DenemarkenDenemarken kent vele mooie gebieden om de vakantie door te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een stacaravan huren aan de Deense westkust, in Blåvand. Hier ligt de prachtige luxe camping Hvidbjerg Strand Feriepark. Deze camping bestaat onder meer uit zeven self-catering luxe lodges, twee iconische restaurants en een supermarkt. Verder kun je hier ook heerlijk tot rust komen in de wellness-club met zwembaden en sauna’s.

Bekijk aanbod Deense campings

Bezienswaardigheden in Denemarken

Stacaravan huren Denemarken, Stacaravan huren DenemarkenNatuurlijk is er zoveel meer te doen, te zien en te beleven. Teveel om hieronder op te sommen. Daarom een paar tips:

 • Legoland
  We noemden het al eerder: Legoland. Want wie is niet met Lego opgegroeid? Of op een legoblokje gestapt? Legoland biedt een wereld aan fantasie. Er is een attractiepark, een spookhuis en een verkeerspark. En daarin rijdt je rond in Lego-auto’s. Leuk voor jong en oud(er).
 • Gratis wandeltochten door Kopenhagen
  Een mooie manier om de hoofdstad van Denemarken te ontdekken is per voet. En dat kan gratis met Copenhagen Free Walking Tours. De tochten worden rondgeleid door mensen die in Kopenhagen wonen en je met passie over de stad vertellen.
 • Vikingschipmuseum in Roskilde
  Denemarken is ook het land met een geschiedenis met Vikingen. Die geschiedenis kun je zelf ervaren in het Vikingschipmuseum in het Deense Roskilde. Stap aan boord van een oorlogsschip of vrachtschip. In de winkel bij het museum kun je onder andere nagemaakte sieraden uit de Vikingtijd kopen.
 • GetOut, Aalborg
  Toe aan een beetje spanning in combinatie met denkwerk? Probeer dan de mysteries bij GetOut in Aalborg te ontrafelen. In een 400 jaar oud gebouw zijn er twee kamers met elk zijn eigen mysterie. Eén ruimte is zo bijvoorbeeld het huis van een vermoedelijke seriemoordenaar. Aan jou en je groep de taak om bewijs te vinden dat hij die moordenaar inderdaad is.

Boek en huur een stacaravan in Denemarken met korting

Al met al is Denemarken inderdaad een goede keus als vakantiebestemming. De herinneringen zijn onbetaalbaar, de vakantie zelf wordt extra betaalbaar met korting! Met onze kortingskaart, die nog geen tientje kost, ben je verzekerd van aantrekkelijke kortingen. Bovendien geven we je een kleurrijke catalogus cadeau, zodat je alles nog eens rustig kunt doorbladeren. Want die korting is geldig voor als je een stacaravan wilt huren in Denemarken, maar ook als je een glamping vakantie wilt boeken in Duitsland, Frankrijk of Kroatië.

Bestel de kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu