Stacaravan huren Bretagne

Een stacaravan huren in Bretagne en op vakantie in een van de mooiste gebieden van Frankrijk. En dan niet zo maar een stacaravan, maar een die voorzien is van alle luxe. Het thuisfront kunt u ondertussen op de hoogte brengen van al uw avonturen middels Wi-Fi nadat u heerlijk hebt gedobberd in een overdekt, verwarmd zwembad. En met GlampingCamping is een stacaravan huren in Bretagne extra voordelig met een kortingskaart!

Met de kortingskaart van GlampingCamping profiteert u het hele jaar door (ook in het laagseizoen) van aantrekkelijke kortingen op de mooiste luxe campings. Glamping betekent dan ook ‘luxe kamperen’.

Mobilhome / stacaravan huren aan de lange kustlijn van Bretagne

, Stacaravan huren BretagneBretagne is het schiereiland van Frankrijk. De provincie ligt ten zuiden van Normandie en ten noorden van de Pays de la Loire. Het schiereiland grenst aan de Atlantische oceaan en telt dan ook meer dan 2500 kilometer kust, als je de omringende eilanden meetelt.

In het noorden is de kust ruig en wild. In het zuiden is het lieflijker en vindt u ook langere stranden. U kunt er dus voor kiezen om een stacaran te huren aan de lange kustlijn van Bretagne. Bijvoorbeeld in de prachtige badplaats Carantec. Of zoek het verder inlands.

Populaire kampeerlocaties in de Bretagne

Bretagne kent vele mooie kampeergebieden. De volgende gebieden zijn erg populair om met een aantrekkelijke korting te kamperen in een luxe mobilhome / stacaravan:

Bekijk campinglocaties!

Met korting een stacaravan huren in het Franse Bretagne?

Vraag vandaag nog uw kortingskaart aan en ontvang daarbij geheel gratis onze GlampingCamping gids, met ook een mooi aanbod aan campings in de Bretagne. De kortingen zijn het hele jaar door geldig, dus ook in het laagseizoen kunt u heerlijk genieten van rust, ruimte en de natuur van de Franse Bretagne.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu