Mobile home huren Nederland

Nederland kent zoveel mooie gebieden om te (her)ontdekken. En doe dat in combinatie met overnachten in een luxe ingerichte mobile home, en je hebt al een paar ingredienten voor een heerlijke vakantie in Nederland. Kies voor een plek aan de kust of juist een landelijke, bosrijke omgeving.

Waar uw voorkeur ook naartoe gaat, de mobile home kunt u huren met aantrekkelijke kortingen dankzij onze kortingskaart. Kortingen kunnen oplopen tot 20%, afhankelijk van de gekozen camping.

Mobile home of stacaravan?

De één noemt het een mobile home en de ander een stacaravan. Feit is dat wanneer u een mobile home huurt in Nederland, u kennis maakt met een kant-en-klare accomodatie met alle gemakken voorzien. Een mobile home staat – in tegenstelling wat de naam doet verwachten – gewoon op een vaste plek op de camping en is voorzien van comfortabele bedden, een keukenblok, eethoek, badkamer etc.

Accomodaties in Nederland

mobilehome huren Nederland, Mobile home huren NederlandEr zijn zoveel meer prachtige campings met mobile homes in Nederland waar u uw vakantie kunt vieren. Toch kiezen we er willekeurig drie voor u uit. Gewoon, om u even een impressie te geven:

Korting op uw mobile home (ook in buitenland!)

Zoals bovenaan de pagina al aangegeven: met onze kortingskaart kunt u kamperen met korting op de bij ons aangelosten vakantieparken. Dat kan dus een mobile home zijn in Nederland, maar ook elders in bijvoorbeeld Duitsland, België, Frankrijk of elders in Europa.

Bekijk aanbod campings
mobilehome huren Nederland, Mobile home huren Nederland
Nieuw
mobilehome huren Nederland, Mobile home huren Nederland
Bewaard
mobilehome huren Nederland, Mobile home huren Nederland
Guide
mobilehome huren Nederland, Mobile home huren Nederland
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids