Mobile home huren Luxemburg

Mobile home Huren in Luxemburg!

Als u op vakantie wilt maar niet al te ver wilt reizen biedt Luxemburg mooie campings waar u terecht kunt om een mobile home te huren.

Bij bijvoorbeeld Europacamping Nommerlayen zit u in het hartje van Luxemburg direct aan de prachtige bossen met grillige rotsformaties. Wandel- en mountainbike plezier gegarandeerd! Heerlijk zwemmen, kunt u in ons 50 meter zwembad. Maar sportfanaten geen paniek je kan onder andere ook een potje voetbal, basketbal, snooker, en bowling spelen. De kinderen zullen zich ook geen minuut vervelen. Wij bieden volop animatie tijdens de vakanties. Onze mooie en superleuke speeltuin met mega glijbaan laat elk kinderhart sneller slaan!

Mobile home huren Luxemburg, Mobile home huren LuxemburgMobile home huren Luxemburg, Mobile home huren Luxemburg

 

 

 

 

 

 

Camping Bissen:

Camping Bissen is een 4-sterren camping, waar u kunt kamperen aan de oever van de Sûre. Tevens is er de mogelijkheid om een stacaravan, lodge of pod te huren. Met een tent kunt u hier ook terecht. Hier kunt u een ontspannende vakantie in een prachtige omgeving met vele vis, mountainbike- en wandelmogelijkheden doorbrengen. De schilderachtige Sûrevallei is de ideale omgeving voor een ontdekkingsreis langs de burchten en kastelen. Het grootste stuwmeer van Luxemburg en de Ardennen biedt talloze watersportmogelijkheden, bovendien kunt u op de camping zelf in de Sûre zwemmen.

Mobile home huren Luxemburg, Mobile home huren Luxemburg Mobile home huren Luxemburg, Mobile home huren Luxemburg

Mobile home huren Luxemburg, Mobile home huren Luxemburg

Bent u toch in Luxemburg en wilt u wat van de stad/omgeving bekijken? Gaat u dan eens naar het dal van de zeven kastelen! In het dal van de Eisch, niet ver van de hoofdstad, staan zeven kastelen te midden van weiden en bossen. Van de 13de-eeuwse ruïne Grevenburg tot het 17e-eeuwse kasteel Ansembourg. Er zijn drie manieren om het dal te verkennen: met de auto van het ene naar het andere kasteel via de slingerende Chaussée langs de rivier, met de fiets of te voet over een 41 km lang wandelpad (Sentier des Sept Châteaux van Gaichel naar Mersch).

Mobile home huren Luxemburg, Mobile home huren Luxemburg

Wij hebben voor u een top 10 bezienswaardigheden in Luxemburg als u op deze link klikt.

Voor nog meer campings in Luxemburg klikt u eenvoudig op deze link.

Kent u onze kortingkaart al? Met deze kaart kunt bij diverse deelnemende campings met korting verblijven in de aangegeven periode! Besteld u de kortingskaart met dikke bijbehorende gids hier!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu