Mobile home huren Duitsland

Mobile home huren Duitsland, Mobile home huren DuitslandDuitsland is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Omdat het op slechts een paar uurtjes rijden ligt is het de ideale bestemming voor een korte of lange vakantie. Duitsland kent prachtige regio’s zoals de Eifel en de Moezel, maar daarnaast ook grote bruisende steden zoals Berlijn. U kunt alles ontdekken in combinatie met een overnachting in een luxueus ingerichte mobile home.

Een mobile home huren in Duitsland kan met onze Glamping Camping kortingskaart tevens heel voordelig. Kortingen kunnen oplopen tot 20%, afhankelijk van uw gekozen camping. Lees hier meer over de kortingskaart.

Comfortabele mobile homes huren in Duitsland

Maak kennis met het huren van een mobile home, een kant en klare accommodatie voorzien van alle gemakken. Zo kunt u het campingleven in Duitsland ervaren, maar toch genieten van het comfort die een mobile home u biedt. Denk hierbij aan comfortabele bedden, een eethoek en badkamer. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden zit u op een vaste plek op de camping.

Overnachten in een mobile home is dus al erg fijn. Maar dan rest de vraag: waar in Duitsland kamperen? Er zijn verschillende campinglocaties waaruit u een keus kunt maken, verspreid door heel Duitsland. Om een indruk te geven, hebben wij er een paar voor u uitgelicht:

Bekijk aanbod Duitse campings

Wat te doen in Duitsland?

Mobile home huren Duitsland, Mobile home huren DuitslandEr is zoveel te zien, te doen en te beleven bij onze Oosterburen. Wat u gaat bewonderen in Duitsland heeft natuurlijk te maken waar u gaat kamperen. Toch geven we wat algemene tips wat Duitsland te bieden heeft:

Brandenburger Tor
De Brandenburger Tor stamt uit 1734. Het is de enige bewaard gebleven stadspoort van Berlijn. Vroeger was de plek van de poort de stadsgrens van het centrum. Wilde je door de poort? Dan moest je tol betalen.
Zwarte Woud
In het zuiden van Duitsland ligt het Zwarte Woud, een prachtige natuurrijke omgeving. Ideaal voor fietsen, hiken, kanoën en/of steptochten. In de winter kunt u actief zijn op één van de skipistes aldaar.
Europa-park
Voor de spanningzoekers is Europa-Park in Rust een aanrader. Dit is het grootste thematische attractiepark van Duitsland en het grootste seizoensgebonden attractiepark ter wereld.

Een mobile home huren in Duitsland met korting

Waar uw voorkeur ook naartoe gaat, u kunt een mobile home huren met aantrekkelijke kortingen dankzij onze kortingskaart. Kortingen kunnen oplopen tot 20%, afhankelijk van de gekozen camping. De kortingskaart is overigens in heel Europa geldig. Dus ook als u vakantie wilt vieren in Frankrijk, Italië of gewoon in Nederland wilt blijven.

Bestel uw kortingskaart en we sturen er een prachtige, levendige catalogus erbij van alle glamping vakantiebestemmingen in Europa.

Bestel uw kortingskaart
Mobile home huren Duitsland, Mobile home huren Duitsland
Nieuw
Mobile home huren Duitsland, Mobile home huren Duitsland
Bewaard
Mobile home huren Duitsland, Mobile home huren Duitsland
Guide
Mobile home huren Duitsland, Mobile home huren Duitsland
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids