Mobile home huren Drenthe

Rust, ruimte, natuur, cultuur. Ver hoeft u daar niet voor te reizen. We hebben het gewoon in eigen land. Kom een mobile home huren op één van de gezellige campings in Drenthe. Dat alleen al is al een mooi ingredient voor een onvergetelijke vakantie.

Eén van de ingrediënten krijgt u van ons: een mooie korting op een camping naar keuze. Het kan met onze kortingskaart. Voor nog geen tientje ontvangt u zo al mooie kortingen die kunnen oplopen tot 20%.

Waar een mobile home huren in Drenthe

Mobile home huren Drenthe, Mobile home huren DrentheKris kras door Drenthe bevinden zich de gezelligste campings waar u een mobile home of stacaravan kunt huren. In deze mobile homes is onder meer een keuken aanwezig, een koelkast, een gezellige eethoek en een heerlijk comfortabel loungemeubelen en bedden.
Een voorbeeld van een camping vindt u hieronder.

Camping Torentjeshoek, Dwingeloo

Camping Torentjeshoek is gelegen midden in de Drenthse natuur, grenzend aan het Dwingelderveld, het Nationale Park van Drenthe. Op Torentjeshoek ervaart u de charme van het buitenleven mét comfort. De camping beschikt over prima faciliteiten, waaronder uitstekend & gratis WiFi op het gehele park. Meer over Camping Torentjeshoek.

Bekijk aanbod campings

Wat te doen in Drenthe?

Enkele tips:

  • Dierenpark Emmen, inclusief een vlindertuin
  • Schaapskudde Balloërveld Balloo: bekijk de grootste kudde heideschapen van Drenthe
  • Speelgoedmuseum kinderwereld Roden.Ontdek met welk speelgoed de kinderen vroeger speelden in Drenthe. Er is ook veel speelgoed om mee te spelen
  • Gezellige dorpen en steden als Exloo, Havelte en Coevorden

Huur met korting

U kunt nu extra voordelig genieten van Drenthe. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op het huren van een mobile home in Drenthe! Vraag de kaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Drenthe.

Wilt u namelijk verder kijken dan Drenthe? Een mobile home / stacaravan huren kan natuurlijk ook de rest van Nederland. Watersporters kunnen ook hun hart ophalen in Friesland, of maken een stedentrip in Noord Holland.

Bestel uw kortingskaart
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu