Boomhut camping

Lijkt het u wat om op een boomhut camping te slapen? Dat snappen we heel goed. Want slapen in een boomhut is een bijzondere ervaring! U bent namelijk echt middenin de natuur. Wordt wakker met het gefluit van de vogeltjes en zie de zon door de bomen opkomen. Er zijn prachtige glamorous boomhutten op diverse locaties in Europa. Daar lijkt de boomhut die u vroeger zelf bouwde niets bij! Een glamping boomhut is van alle gemakken voorzien. Zo slaapt u er in een comfortabel bed en geniet u van een kopje koffie op uw eigen terras. Er zijn zelfs luxe boomhutten met een jacuzzi! Een ding is dan ook zeker, een vakantie op een boomhut camping is onvergetelijk.

Een boomhut camping vinden

Er is op campings in Europa een groot aanbod aan bijzondere boomhutten. De locaties, de campings en de boomhutten verschillen erg van elkaar. Dit zijn enkele voorbeelden van campings met luxe boomhutten:

boomhut camping, Boomhut camping

Natur-Resort Tripsdrill

Dit mooie Duitse vakantiepark ligt in de buurt van Stuttgart tussen mooie bossen en wijngaarden. Er zijn prachtige boomhutten met ruimte voor wel zes personen. U bent hier van alle comfort voorzien. Zo is er een zithoek met flatscreen tv, een badkamer en een uitgebreide keuken. Het vakantiepark ligt naast het Wildparadijs, een dierentuin en grote speeltuin en ook het Tripsdrill pretpark ligt in de buurt.

boomhut camping, Boomhut camping

Coucou Grands Chenes

Coucoo Grands Chênes ligt in de Oise, Raray in Picardië, in de buurt van het zeer historische kasteel beroemd gemaakt door Jean Cocteau in zijn bewerking van het sprookje “Belle en het Beest “. De 17 duo- en familiecabines bevinden zich op minder dan een uur rijden van Parijs en bieden hun bewonerseen tijdloze ontsnapping naar het hart van de natuur. De hutten zijn bedekt met groen, opgehangen aan de takken van honderd jaar oude eiken en ver weg, ver van het tumult van Parijs; een droom ontsnapping.

Glamping in heel Europa

Boomhutten worden op diverse glamping campings door heel Europa aangeboden. Kies bij GlampingCamping.eu uit het ruime aanbod. Wilt u bijvoorbeeld vakantie vieren in een boomhut op de Veluwe? Of gaat u liever naar de ruige natuur van Frankrijk? Op GlampingCamping.eu vindt u de juiste boomhut camping.

boomhut camping, Boomhut camping

boomhut camping, Boomhut camping

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu