Safaritenten in Friesland

Safaritenten in Friesland

Friesland, wat ben je mooi. Met de vele uitgestrekte wateren, de waddeneilanden, het bosrijke van de Friese Wouden en nog zoveel meer. En u kunt van deze schoonheid genieten live vanuit uw safaritent ergens in Friesland. Een safaritent huren kunt u nu extra voordelig boeken in Fryslân met onze kortingskaart. Kortingen kunnen oplopen tot 20%, afhankelijk van uw gekozen camping.

Friesland is een waterrijke provincie en mede hierdoor is er veel te ontdekken in dit stukje Nederland. Een mooie bestemming voor gezinnen. Gezellig een stukje varen over de wateren of zelfs de elf steden aan doen. Cultuur snuiven in Sneek of Leeuwarden, of wie weet zelfs wel traditionele Friese activiteiten als skûtsjesilen of kaatsen ondernemen. Of wat te denken van wadlopen? Kortom, ontzettend veel mogelijkheden om u verblijf in Friesland te bestempelen als een top vakantie! Bekijk gerust het aanbod aan safaritenten in Friesland of neem gerust contact op voor meer informatie!

Huur een safaritent in Friesland

Huur met GlampingCamping voordelig een safaritent op een camping in Friesland. Zo wordt kamperen fantastisch. Zowel gezien de lekkere, luxe kant-en-klare safaritent. Als het voordeel dat u krijgt met de kortingskaart.

Diverse campings in Friesland

De campings in Friesland zijn heel divers. Van luxe kamperen in een safaritent of mobile home. Camping “de Weyde Blick”  voor ‘kampeerders’ die wel houden van de sfeer op een camping maar meer comfort wensen dan een tent, biedt De Weyde Blick twee ingerichte safaritenten in Oosterse sferen een houten lodge. Omdat de lodge beschikt over een houtkachel en centrale verwarming is logeren het hele jaar mogelijk. Beide zijn voor vier personen. De lodge biedt nog een extra slaapplaats op een bedbank en er kan natuurlijk ook altijd een tentje bijgezet worden. In de directe omgeving van De Weyde Blick zijn veel speel- en ontspanningsmogelijkheden. Wandelen in de Gaasterlandse bossen of langs de IJsselmeerkust, spelen op het strand, varen op de Friese meren of fietsen over de Elfstedenroute. Kinderen zullen zich op de camping prima vermaken in het buitenzwembad, op de speeltoestellen en bij de vuurplaats met de Tipi speeltent.

, Safaritenten in Friesland

Camping de Weyde Blick

Tevens hebben we een voorbeeld voor een safaritent vakantie op Schiermonnikoog bij camping Eureca voor u geselecteerd. Deze camping ligt op het meest noordelijke puntje van Nederland ligt het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Een plek waar u nog rust, oneindige ruimte en ongerepte natuur kunt ervaren. En waar beter dan op een boerderij voelt u zich nóg vrijer en één met de natuur? De familie Hagen nodigt u uit voor een verblijf in de landelijk ingerichte Safaritenten op hun boerenerf. Ga op in het boerenleven: back to basic in een luxe uitvoering! De tenten zijn ook te reserveren voor groeps kamperen.

 

, Safaritenten in Friesland

 

Huur een safaritent met korting

U kunt nu extra voordelig genieten van Friesland. Met de kortingskaart van Glamping Camping heeft u altijd, in hoog- en laagseizoen, korting op glamping in de Friese provincie. Vraag de kortingskaart aan en we sturen u gratis een kleurrijke gids toe met prachtige campings, ook buiten Fryslân. Wilt u namelijk verder kijken dan Friesland? Glamping kan natuurlijk ook de rest van Nederland of over de grens.

Bekijk aanbod Friese campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu