Safaritent huren Luxemburg

Pak lekker de auto en ga kamperen in het mooie Luxemburg. Niet zomaar kamperen, maar logeren in een safaritent. Een tent die u van al het comfort voorziet en toch het gevoel van kamperen meegeeft. Eigenlijk de ideale combinatie!

Voeg daar nog de vele historische gebouwen, kastelen, musea en meer cultureel erfgoed aan toe, en uw vakantie kan al niet meer stuk. Dan zijn daar ook nog de Ardennen. En als dat nog niet genoeg is, kunt u met onze kortingskaart ook nog eens extra voordelig genieten in uw gehuurde safaritent in Luxemburg!

Bekijk campings in Luxemburg

Safaritent huren Luxemburg, Safaritent huren LuxemburgCamping Fuussekaul te Heiderscheid, Luxemburg

Compleet ingerichte safaritent huren in Luxemburg

Volledig ingerichte safaritenten huren doet u via Glamping Campings. De safaritenten zijn voorzien van alle gemak, en zo geniet u ook in Luxemburg van het comfort van thuis. Naast de prachtige omgeving bent u op de camping van alle gemakken voorzien.

Op de campings zelf zijn winkels aanwezig, kunt u baantjes zwemmen in het zwembad, en blijft u up-to-date via Wi-Fi. Uiteraard verschillen de voorzieningen per camping.

Aanbod campings

Kriskras door Luxemburg zijn erg gezellige glamping campings te vinden. U bijvoorbeeld logeren op Camping Troisvierges, midden in de Ardennen. U bent ook zo in Duitsland en in België, omdat de camping vlakbij het drielandenpunt ligt. En met de auto kunt ook altijd even een bezoekje brengen aan Maastricht, wat op 100 km afstand is. Vier landen in 1 vakantie!

Ook erg leuk is de 4 sterren Camping Bissen, waar u kunt kamperen aan de oever van de Sûre. U kunt ook op de camping in de Sûre zwemmen. Ga ook even een dag op ontdekkingsreis langs de burchten en kastelen. Erg interessant!

Safaritent huren Luxemburg, Safaritent huren LuxemburgVeel mountainbike- en wandelmogelijkheden rondom camping Bissen in Heiderscheidergrund

Gezellig met de familie erop uit? Dan is Eurocamping Nommerlayen echt iets voor u. Met animatie, superleuke speeltuin en een mega glijdbaan, vervelen de kids zich geen minuut. Overigens is het ook de plek bij uitstek voor de sportfanaten. Zwemmen, potje voetbal of ‘slam dunk’, de camping biedt het.

Vakantietips!

Maak een wandeling onder Luxemburg door. Het land is namelijk bekend om de kazematten, ondergrondse gangen die in oude tijden dienden als verdediging van de stad. Maar ook hielden soldaten zich hier schuil. De bouw van deze gangen begon ten tijde van de Spaanse overheersing in 1644.

Niet te missen is het bekendste plein van Luxemburg stad, het Place Guillaume. Het is een van de drukste pleinen van de stad, waar elke week een markt is. Groenten, fruit, bloemen en streekproducten zijn hier dan te verkrijgen.

Het adembenemende park Natuurpark Obersauer. Dit park ligt in het middelgebergte van de Ardennen, in het noordwesten van Luxemburg. Hoewel het voornamelijk bedoeld is om de unieke en bijzondere natuur te beschermen, kunt u wel over het Obersauer stuwmeer varen in een soort rondvaartboot op zonne-energie. Het stuwmeer wordt ook gebruikt als reservoir voor onder meer drinkwater.

En natuurlijk de Ardennen zelf, erg populair bij onder meer wandelliefhebbers.

Safaritent huren Luxemburg, Safaritent huren LuxemburgNatuurpark Obersaue

Vakantie vieren met korting

De vakantie wordt pas echt een feest met een lekkere korting op uw verblijf in Luxemburg. Met de kortingskaart van GlampingCamping profiteert u tot wel 20% voordeel, afhankelijk per camping.

Bekijk campings in Luxemburg
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu