Safaritent huren Kroatië

Kroatië is een erg populaire vakantiebestemming. Vaak wordt het land ook wel de ‘parel van de Adriatische Zee’ genoemd. En wat wil je ook met die oogverblindende en indrukwekkende meren en watervallen.

Een safaritent huren in Kroatie en zo echt helemaal een te worden met die wonderschone natuur maakt het plaatje helemaal compleet. Voelt u die vakantiekriebels ook al? Dan zullen die kriebels alleen maar toenemen als we noemen dat u er ook nog eens een mooie korting bij kunt krijgen!

Safaritent huren Kroatië met korting

Via GlampingCamping kunt u uw vakantie boeken met korting met een kortingskaart. Bestel deze kaart en u krijgt er een prachtige, levendige catalogus bij. En daarin vindt u meteen ook de gezelligste campings in Kroatië, zoals het unieke resort Pine Beach Pakoštane. Of Camping Krk, de enige camping in Kroatië met een mini Spa!

Bekijk campings in Kroatië
 

Het comfort en de sfeer van een safaritent

Op vakantie in een tent klinkt voor velen misschien minder aantrekkelijk. Een dun matje om op te slapen, een stukje lopen voor het toilet met een wc rol onder de arm en nergens een goed plekje voor al uw spullen. Kom een safaritent huren in Kroatië en u ervaart het comfort van een bungalow met het ‘back to basic’ van het kamperen.

Tips om zeker te doen in Kroatië

Zo’n safaritent zelf levert u al een geweldig vakantiegevoel. Maar u wilt natuurlijk Kroatië zelf ook gaan ontdekken. Een paar tips:

safaritent huren Kroatië
Kortom, Kroatië is erg veelzijdig. En dan is het wel zo fijn om een dag vol met indrukken even op en top te relaxen in uw eigen safaritent op de camping.

Kijk ook eens bij de vele andere manieren van glamping camping in Kroatië. Bijvoorbeeld om een stacaravan te huren. Ook erg leuk! En tevens te boeken met korting (wat voor elke vakantie geldt!)

Ja, ik wil voordelig op vakantie