Safaritent Costa Brava

De Costa Brava is een schitterende regio in het noord-oosten van Spanje, in Catalonië. Het is een heel veelzijdig gebied. Zo kunt u hier de rust opzoeken maar er is ook voldoende vermaak. Aan de kust liggen bruisende badplaatsen maar ook charmante vissersdorpjes. Landinwaarts liggen mooie middeleeuwse dorpjes als Pals en Peratallada. Ook ligt de geweldige stad Barcelona niet ver, wat altijd een leuk dagje uit is! Bent u op zoek naar een glamping camping met safaritent Costa Brava? Wij bieden u een uitgebreid overzicht van alle glamping campings:

Bekijk het aanbod!

Safaritent Costa Brava

Houdt u van avontuur, maar ook van comfort? Dan is een safaritent wat voor u! Een safaritent heeft het echte kampeergevoel terwijl u wel van alle comfort van thuis kan genieten. U heeft een heerlijk comfortabel bed, een eigen keuken, een zithoek en soms zelfs uw eigen badkamer. Dit is een glamping camping in Costa Brava met safaritenten:

safaritent costa brava

Camping Villanova Park Cat 1.

Deze groene glamping camping ligt dichtbij zee tussen Tarragona en Barcelona. U slaapt er in safaritenten onder de palmen en op de gehele camping zijn veel bloemen en planten. Op de camping zijn ook verschillende zwembaden, waarvan één overdekt zwembad met bubbelbaden en massagebaden.

safaritent Costa Brava

Camping Punta Milà

Camping Punta Milà is een gezellige kleine familiecamping gelegen in het natuurpark Montgri. U slaapt onder de dennenbomen en kan er echt genieten van rust en natuur. De camping een een zwembad en een kinderbad om in af te koelen. U slaapt er in een luxe safaritent met plek voor maximaal vijf personen.

glamping costa brava

Camping El Delfin Verde

Deze glamping camping ligt in het natuurreservaat van de Medas-eilanden. U slaapt hier op enkele meters van het strand. In de zee zijn allerlei watersporten te beoefenen. Ook heeft de camping een van de grootste zwembaden van de omgeving. Met meer dan 2000 m² aan oppervlakte!

glamping guide 2019

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids