Safari lodge Gardameer

Het azuurblauwe water van het prachtige Gardameer (Lago di Garda) leent zich perfect voor surfen of zeilen. Naast watersporten is de omgeving ook erg mooi om te wandelen, te mountainbiken en overnachten in een sfeervolle safari lodge.

En dat kan allemaal met een mooie korting, wanneer u gebruik maakt van onze kortingskaart.

Knusse safari lodge aan het Gardameer

Safari lodge Gardameer, Safari lodge GardameerDe safari lodges rondom het Gardameer hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn gewoon erg sfeervol ingericht, ademen een rustgevende en romantische sfeer. Binnen wordt u ook nog eens verrast door al het comfort om u heen. De bedden om van de dromen, de keuken om de lekkerste Italiaanse gerechten te bereiden die u vervolgens buiten op de veranda kunt proeven.

Of geniet op diezelfde veranda ’s avonds van een mooie zonsondergang genieten. De natuurrijke omgeving doet daar nog een extra schepje bovenop.

Het enige nadeel? De tijd vliegt voorbij! Geniet dus extra van uw vakantie in die prachtige safari lodge aan dat eveneens prachtige Gardameer!

Bekijk hier meerdere camping locaties in Italië 

Stedentrip rondom het Gardameer

Het Gardameer is met een oppervlakte van bijna 400 km2 het grootste meer dat at Italië rijk is. De locatie is ook ideaal voor een stedentrip. Mooie steden als Verona, Milaan en het romantische Venetië liggen dichtbij!

Korting met kortingskaart

We zeiden het al eerder: u kunt nu extra voordelig op vakantie met wel hele aantrekkelijke kortingen! Bestel uw Glamping kortingskaart en ontvang ook de handzame gids! De kortingen zijn afhankelijk van uw gekozen camping.

Bekijk ook de mogelijkheden om een safaritent te huren in Toscane of de rest van Italië.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids