Mobile home huren Limburg

Een mooie mobile home huren in Limburg.

Voor een vakantie in eigen land kunt u naar het mooie Limburg. Voor de leukste uitjes en mooie natuur hoeft u niet ver weg te reizen. Wij hebben een tweetal campings voor u uitgezocht waar gastvrijheid, rust maar ook bezig zijn in de natuur op uw verlanglijstje staan.

Camping Roland:

Camping Roland is gelegen midden in Nationaal Park de Maasduinen met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Het park beschikt over een zwembad met waterglijbaan, restaurant, terras, winkeltje, sportvelden, airtrampoline, speeltuinen, visvijver, enzovoorts. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma met o.a. boogschiet- en voetbaltoernooien, maar ook vele activiteiten voor de kleinere kids. Onze luxe verhuuraccommodaties bieden u alle gemakken van thuis, maar toch met het kampeergevoel. De safaritenten beschikken zelfs over een luxe regendouche met massagefunctie. Welkom op Camping Roland!

mobile home huren Limburg, Mobile home huren Limburg

mobile home huren Limburg, Mobile home huren Limburg

 

 

 

 

 

 

 

Recreatiepark de Leistert:

Iedere kampeerder vindt bij de Leistert een geschikt plekje. Op deze mooie 5* camping tref je een grote keuze aan faciliteiten en activiteiten, voor ieder wat wils. De belangrijkste faciliteit van de Leistert is water. Met maar liefst een subtropisch zwembad, een buiten golfslagbad èn natuurwater kun je bij de Leistert alle jaargetijden terecht. En is het dan buiten toch een beetje fris, op onze Plaza met grote indoor speelfaciliteit zit je altijd warm en comfortabel. Grenzend aan de Plaza liggen ons restaurant, supermarkt, smulhoek, snackbar, sportcafé en bowlingbanen. Maar buiten is ook genoeg te beleven. Een grote speeltuin nodigt alle kinderen uit om te spelen, maar ook sportief kun je je uitleven. Met beachvolleybalvelden, voetbalveld, tennisbaan en verhard sportveld met kooivoetbal en basketbal kun je de uitdaging met je campingvrienden aangaan. Uiteraard verhuren we ook fietsen, tandems, e-bikes en skelters.

mobile home huren Limburg, Mobile home huren Limburgmobile home huren Limburg, Mobile home huren Limburg

 

 

 

 

 

 

Voor nog meer mooie en gezellige glamping accomodaties in Limburg klikt u hier!

Als u nog geen Glamping kortingskaart heeft kunt u deze bestellen en samen met de handige gids toegestuurd krijgen.  Als u hier klikt besteld u de kortingskaart direct.

 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu